Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 nail art που μπορείς να κάνεις με τα μισοτελειωμένα σου βερνίκια

Ένα από τα πράγματα που μας εκνευρίζει απίθανα είναι όταν ανακαλύπτουμε πως κάποιο προϊόν μας έχει τελειώσει ή σχεδόν τελειώσει ενώ δεν το έχουμε αντικαταστήσει. Το ξεβαφτικό που φτάνει για ένα μόνο μάτι, το σαμπουάν που πρέπει να αραιώσουμε με νερό και φυσικά το αγαπημένο μας βερνίκι που δεν φτάνει και για τα 10 δάχτυλα. Κάπως έτσι ξεκίνησε το σημερινό μας Σάββατο, με ένα μισοτελειωμένο βερνίκι αλλά και μία φαεινή ιδέα!

Σκεφτήκαμε πόσο λίγο βερνίκι απαιτούν τα negative space nail art και πόσο πρακτικά είναι όταν το βερνίκι είναι μισοτελειωμένο. Ακόμα και ελάχιστο να έχει μείνει μέσα στο μπουκαλάκι, φτάνει για να κάνουμε όμορφα και διακριτικά σχέδια και έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή μας.

Ψάξαμε στο instagram για εύκολα negative σχέδια νυχιών που θα μπορούσαμε να αντιγράψουμε και βρήκαμε μερικά που θα τα κάναμε έτσι κι αλλιώς, είτε μας είχαν τελειώσει τα βερνίκια είτε όχι! Είναι φθινοπωρινά, κομψά, υπέροχα εύκολα και μας έχουν ενθουσιάσει πολύ.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να δεις και εσύ τι σου ετοιμάσαμε για το σημερινό πρακτικό daily nailspiration, ετοίμασε τα εργαλεία σου (ασετόν, οδοντογλυφίδες και τσιμπιδάκια) και αποφάσισε ποιο θα κάνεις όσο πίνεις τον πρωινό σου καφέ!

Διάβασε ακόμα: Τα #CowPrintNails κάνουν comeback την επόμενη σεζόν

 


Πηγή