Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 #NegativeSpaceNails για σήμερα γιατί έχουμε ανάγκη αυτή την απλότητα

Πριν μιλήσουμε για το σημερινό θέμα του daily nailspiration, θα ήθελα να σου πω ότι χθες το πρωί πήγα βόλτα τον σκύλο μου και είχα ξεχάσει να φορέσω μάσκα. Γύρισα τρέχοντας πίσω και με τον σκύλο μου να αναρωτιέται τι συμβαίνει και ποιος μας κυνηγάει. Σήμερα φόρεσα μάσκα αλλά ξέχασα να στείλω μήνυμα. Το βάλαμε για ακόμα μία φορά στα πόδια με την κυρία Κάππα (ο σκύλος μου) γιατί είχα αφήσει το κινητό μου στο σπίτι. Πόσο δύσκολη μπορεί να έχει γίνει αυτή η βόλτα επιτέλους;

Όλη αυτή η δυσκολία με έβαλε σε σκέψεις από πολύ νωρίς σήμερα και κάπως έτσι κατέληξα να ψάχνω τα πιο απλά, πιο minimal μανικιούρ στο instagram. Μέσα σε όλη τη δυσκολία της κατάστασης είχα ανάγκη από λίγη απλότητα και βρήκα μανικιούρ που συνδυάζουν αυτή την απλότητα με την ομορφιά.

Αν λοιπόν και εσύ έχεις ανάγκη από απλά πράγματα σήμερα για να πάρεις δυνάμεις και να κάνεις υπομονή και αυτό που πρέπει, δεν έχεις παρά να σπεύσεις στην gallery που σου ετοίμασα παρακάτω. Είναι γεμάτη με τα πιο απλά μανικιούρ που θα δεις ίσως ποτέ και μάλιστα, είναι σχέδια που μπορείς να κάνεις και μόνη σου.

Και πριν σε αφήσω να φτιάξεις τον καφέ σου και να απολαύσεις την απογευματινή σου nail συνήθεια, να σου θυμίσω (για να θυμηθώ και εγώ) ότι όλα αυτά είναι προσωρινά, πρέπει να κάνουμε υπομονή, να είμαστε επιμελείς και όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις μόνη σου τέλειο γαλλικό κάθε φορά (video)

 


Πηγή