Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 nude but glam μανικιούρ από το αγαπημένο nail bar της Meghan Markle

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι, σήμερα 28 Δεκεμβρίου, νιώθουμε χορτασμένες κυριολεκτικά (φάγαμε χειρότερα από τη Σούζυ) αλλά και μεταφορικά. Με το μυαλό μας σε αναβρασμό ακόμα από τους εορτασμούς των Χριστουγέννων, προσπαθούμε να οργανώσουμε τις σκέψεις μας αρκετά ώστε να σου ετοιμάσουμε τα beauty θέματα που αγαπάς και τα καταφέραμε αλλά για το daily nailspiration κάναμε την ανατροπή.

Τέλος η λάμψη και τα έντονα χρώματα για σήμερα. Σήμερα σπεύσαμε στο προφίλ του αγαπημένου nail bar της Meghan Markle, το @drybylondon για να βρούμε τα πιο διακριτικά, nude but glam μανικιούρ για τα οποία φημίζεται. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, είχαμε αποκαλύψει ότι το Dry By είχε επιμεληθεί το μανικιούρ της Meghan στο γάμο της και εκεί πήγαινε όταν ήταν στην Αγγλία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

Εκεί θα πηγαίναμε και εμείς αν ζούσαμε στο Λονδίνο και αν βρίσκαμε ραντεβού (αμφίβολο) αλλά επειδή δεν μπορούμε να πάμε, είπανε μα μιμηθούμε τα υπέροχα simple chic σχέδια από το λογαριασμό του στο instagram μιας που σήμερα θέλουμε κάτι πιο χαμηλών τόνων και διακριτικό.

Συγκεντρώσαμε τα δέκα που συνδυάζουν την κομψότητα με τη λάμψη της Πρωτοχρονιάς στην παρακάτω gallery και σε προσκαλούμε να φτιάξεις καφέ και να τα δεις για να ηρεμήσεις λίγο και να αναδιοργανώσεις τις σκέψεις σου. Για εμάς λειτούργησε τέλεια!

Διάβασε ακόμα: 20 warm & cozy σχέδια νυχιών για να χουζουρέψεις γιορτινά!

 




Πηγή