Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 sandy neutral μανικιούρ για να υιοθετήσεις το απόλυτο nail color trend της άνοιξης

Μπορεί ο Μάρτιος να μπήκε, αλλά ο καιρός να μη σε εμπνέει ακόμα να κάνεις κάποιο έντονο μανικιούρ – μην ξεχνάς ότι η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για νέο χιονιά που έρχεται. Ωστόσο, μπορείς σιγά-σιγά να απαρνηθείς τα σκουρόχρωμα μανικιούρ σου.

Άσε, λοιπόν, πίσω στον χειμώνα τα μαύρα, καφέ, μπλε και βυσσινί nail art και δοκίμασε ASAP το πιο hot nail color trend της φετινής άνοιξης. Ποιο είναι αυτό; Τα sandy neutral nails.

True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα

Τι είναι τα sandy neutral nails

Τη φετινή άνοιξη, αν θες να είσαι on trend, πρέπει να έχεις νύχια με sandy εφέ. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν θα επιλέξεις μια γήινη απόχρωση -μα κυρίως nude– για να βάψεις τα νύχια σου, αλλά θα ζητήσεις από τη nail artist σου το sandy εφέ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anna Kaczka nails (@nails_anna_kaczka)

Τις πιτσιλιές άμμου, δηλαδή, που μπορούν να αποτυπωθούν πάνω στα νύχια σου. Σκέψου απλά το μανικιούρ σου σαν τη χρυσαφένια άμμο που απολαμβάνεις τα καλοκαίρια στην αγαπημένη σου παραλία. Ονειρεμένο μοιάζει!

Nail Inspo

Τα sandy neutral nails είναι ό,τι πιο chic μπορείς να δοκιμάσεις στα νύχια σου. Κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, δείχνουν υπέροχα και σε κοντά και σε μακριά νύχια, αλλά και σε κάθε σχήμα νυχιών.

Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Να δεις την gallery με τα παραδείγματα που βρήκα για εσένα στο Instagram, να κρατήσεις screenshots και να κλείσεις το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • #WhiteNails: Τα λευκά nail art είναι πάντοτε on trend και πάνε με όλα – 10 για να διαλέξεις

  • Accent nail art: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ & οδηγίες για να την αντιγράψεις




Πηγή