Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

10 sheet μάσκες κυριολεκτικά για κάθε ανάγκη

Μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες που αποκτήσαμε από την πρώτη μέρα που μπήκαμε σε καραντίνα (μετράμε ήδη έναν ολόκληρο χρόνο) ήταν η περιποίηση της επιδερμίδας μας και δη οι μάσκες. Μάσκες, μάσκες, μάσκες… Και τι δεν δοκιμάσαμε! DIY μάσκες με υλικά της κουζίνας μας, μάσκες αργίλου, μάσκες σε μορφή gel και sheet masks.

Το online beauty shopping πήρε «φωτιά» και η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε και τίποτα άλλο να κάνουμε. Μέναμε σπίτι και φροντίζαμε το δέρμα μας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για λίγο ακόμα. Ξέρουμε, έχεις κουραστεί, αλλά επίσης ξέρουμε πως έχεις ακόμα αντοχές. Και θα αντέξεις να μείνεις για λίγο σπίτι, ώστε μετά να βγεις και να είσαι έτοιμη να απολαύσεις χωρίς φόβο την ελευθερία σου.

Μέχρι τότε θα συνεχίσεις να κάνεις… μάσκες. Το έμαθες το «παιχνίδι» τώρα! Δεν θα κάνεις, όμως, οποιεσδήποτε μάσκες. Θα κάνεις αυτές που είναι λίγο τρομακτικές (για τους άλλους), αλλά αποτελούν «βόμβες» θρεπτικών συστατικών για το δέρμα σου. Φυσικά, μιλάμε για τις sheet masks.

Πραγματικά, στην αγορά κυκλοφορούν sheet masks για κάθε ανάγκη. Θέλεις βαθιά ενυδάτωση και λάμψη; Θέλεις σύσφιξη της επιδερμίδας και αντιγήρανση; Θέλεις βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος; Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα βρεις τη sheet mask που θα καλύψει απόλυτα την ανάγκη της δικής σου επιδερμίδας! Καλά ψώνια και καλό μήνα… χωρίς ψέματα!

Διάβασε ακόμα: Ο πιο κοινός μύθος για το self tan που πρέπει να πάψεις να πιστεύεις


Πηγή