Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 up do που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σου από τη βροχή αλλά και την υγρασία

Η βροχή σήμερα κάπως μας τα χάλασε αν και είναι πάντα ευπρόσδεκτη, τουλάχιστον για εμάς στο beauty department. Γίναμε μούσκεμα, τα μαλλιά μας χάλασαν ή φρίζαραν όσο δεν πάει άλλο και κανένα προϊόν για το φριζάρισμα δεν μπορούσε να σώσει την κατάσταση. Σε ημέρες σαν τη σημερινή η μόνη λύση είναι τα up do που κρατούν τα μαλλιά μαζεμένα και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες. Γιατί τα λέμε όμως όλα αυτά; Μία καλοκαιρινή μπόρα ήταν η σημερινή… Κορίτσια, σύμφωνα με το δελτίο καιρού θα βρέχει και αύριο! 

Όσο και αν το απευχόμαστε λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες γι᾽αυτό είπαμε να βρούμε μερικά stylish αλλά και καλοκαιρινά up do που μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 λεπτά αν ξυπνήσεις και ο καιρός αύριο είναι ίδιος με σήμερα. Έχουμε ψηλούς και χαμηλούς κότσους, κοτσίδες και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Τα συγκεντρώσαμε μάλιστα σε μία gallery παρακάτω για να κάνεις τα screenshots σου και… Τώρα που τα ξαναβλέπουμε, συνειδητοποιούμε πως δεν είναι τέλεια μόνο για τις βροχερές ημέρες! Είναι σούπερ και για τις καυτές καλοκαιρινές που δεν αντέχεις τα μαλλιά σου αφημένα κάτω. 

Για ρίξε μία ματιά με ένα scroll παρακάτω και αντί για screenshot, κάνε save στα αγαπημένα σου αυτή τη σελίδα, είναι χτενίσματα που θα σου χρειαστούν! 

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πώς θα φτιάξεις το σπασμένο νύχι σου με ένα φακελάκι τσαγιού (video) 


Πηγή