Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 value for money προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Το ξέρουμε! Από την αρχή της πρώτης καραντίνας μέχρι και σήμερα ξόδεψες κι εσύ σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο σου στην ομορφιά σου. Και τι δεν έκανες! Scrub προσώπου και σώματος, μάσκες ομορφιάς και μαλλιών, μασάζ προσώπου με φανταστικά beauty tools… Ανακάλυψες νέα συστατικά, δοκίμασες diy συνταγές ομορφιάς και -φυσικά- επιδόθηκες σε online beauty shopping ουκ ολίγες φορές.

Θα μας πεις… Και πώς να περνούσες πιο ευχάριστα τον χρόνο όσο έμενες μόνη σου στο σπίτι; Πόσο να μαγειρέψεις, να ξεσκονίσεις και να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού! Ή πόσες ώρες να βλέπεις Netflix! Σε καταλαβαίνουμε και είμαστε μαζί σου.

Μόνο που έχουμε μια υπόνοια πως ίσως ξέφυγες από το budget σου όλο αυτό το διάστημα. Αγόραζες ξανά και ξανά skincare προϊόντα ή make up items για τα Zoom calls μέχρι που πριν λίγο καιρό ανακάλυψες πως τα χρήματα στον λογαριασμό σου είναι λιγότερα από όσα θα έπρεπε. Και συγχρόνως έχουν αρχίσει να αδειάζουν οι συσκευασίες με τα προϊόντα ομορφιάς σου.

Μη σε πιάνει πανικός! Υπάρχει λύση να μην ξεφύγεις από το λιγοστό budget αυτής της στιγμής, αλλά και να αγοράσεις όσα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και μακιγιάζ χρειάζεσαι. Πώς γίνεται αυτό; Με το value for money shopping.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει όσα ακριβώς χρειάζεσαι για να έχεις ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα, απαλά μαλλιά και όμορφο μακιγιάζ. Στον οδηγό αγοράς που ετοιμάσαμε για εσένα θα βρεις από καθαριστικό προσώπου και ενυδατική, αντιγηραντική κρέμα ματιών, μάσκα με κολλαγόνο, αμπούλες υαλουρονικού οξέος μέχρι κραγιόν και BB cream σε απίστευτες τιμές. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις δικά σου;

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το αγαπημένο skincare προϊόν της Angelina Jolie


Πηγή