Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10+1 χτενίσματα που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις τα wavy hair αυτό το ΣΚ

Ένα ακόμη Σάββατο ξημέρωσε και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό! Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, ο ήλιος λάμπει, η ζέστη καλά κρατεί και είναι μια υπέροχη ευκαιρία να βγούμε μια βόλτα στην πόλη, να απολαύσουμε τον καφέ μας και την παρέα των καλύτερών μας φίλων. Πριν, όμως, τα κάνουμε όλα αυτά και για να είμαστε όμορφες, περιποιημένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να φροντίσουμε τα μαλλιά μας.

Τι θα έλεγες να δοκίμαζες σήμερα ένα από τα wavy hairlooks που θα βρεις στην παρακάτω gallery; Τα κυματιστά μαλλιά είναι μια all-time classic και κομψή επιλογή που μπορείς να επιλέξεις τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Αρκετά πια με τα beach waves, τα ατημέλητα top knots και τα πρόχειρα χτενίσματα. Αυτό το ΣΚ έχουμε διάθεση για sexy και ταυτόχρονα απλά hairlooks, που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην εικόνα μας και θα φτιάξουν τη διάθεσή μας στο πι και φι.

Αν σε πιάσαμε στην πόρτα και ετοιμάζεσαι για το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, ξέρουμε ότι αυτήν τη στιγμή το χαμόγελό σου έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots, αφού πρώτα κάνεις scroll. Ακόμα, όμως, κι αν κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου, θα κάνεις το ίδιο και αργά το απογευματάκι θα φτιάξεις μόνη σου ένα από αυτά τα 11 υπέροχα wavy χτενίσματα.

Επιστράτευσε, λοιπόν, τα hair accessories σου (scrunchies, στέκες, hair clips), κάνε δοκιμές με top knots, σινιόν και διαφορετικές αλογοουρές και ανακάλυψε ποιο κυματιστό hairlook είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Cover photo: @brittsully

Διάβασε ακόμα: Τελικά το χρώμα φρυδιών πρέπει να είναι ολόιδιο με το χρώμα μαλλιών;


Πηγή