Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

10+1 Hollywood stars που τόλμησαν και έβαψαν ροζ τα μαλλιά τους

Ήδη από την περίοδο της καραντίνας είδαμε πολλές διάσημες κυρίες να τολμούν και να αλλάζουν τα μαλλιά τους με αυτήν τη «μόδα» να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ξανθά και μελαχρινά είχαν την τιμητική τους, αλλά αυτά που μας έκαναν ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν τα παστέλ χρώματα και ιδιαίτερα το ροζ.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή που είδαμε ήταν αυτή της Kaia Gerber, η οποία μας αιφνιδίασε βάφοντας- σε πρώτη φάση- πλατινέ ξανθά τα μαλλιά της, ενώ στη συνέχεια την είδαμε με ροζ μαλλιά. Και αυτή ακριβώς- για να σου πούμε την αλήθεια- ήταν η αφορμή να δημιουργήσουμε αυτό το θέμα.

Βλέποντας, λοιπόν, την Kaia σκεφτήκαμε να αναζητήσουμε και να θυμηθούμε ποιες άλλες Hollywood stars τόλμησαν και επέλεξαν το ροζ χρώμα στα μαλλιά τους χωρίς κανέναν δισταγμό. Γιατί- για να λέμε την αλήθεια- για να γίνει το ροζ χρώμα πρέπει πρώτα να υπάρχει ξανθή βάση και άρα, αν είσαι μελαχρινή, θα ταλαιπωρήσεις αρκετά τα μαλλιά σου.

Anyway… Οι stars του Hollywood που δοκίμασαν τα ροζ μαλλιά ήταν πολλές, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery! Άλλες επέλεξαν έντονη φούξια απόχρωση, άλλες έβαψαν μόνο τις άκρες των μαλλιών τους ροζ, άλλες άφησαν τη ρίζα στο φυσικό τους χρώμα και απέκτησαν ένα ροζ χρώμα από τη μέση των μαλλιών μέχρι τις άκρες. Όλες όμως ήταν απλά υπέροχες!

Διάβασε ακόμα: Τελικά το χρώμα φρυδιών πρέπει να είναι ολόιδιο με το χρώμα μαλλιών;


Πηγή