Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

10+1 Scrub προσώπου για επιδερμίδα πιο λαμπερή από ποτέ!

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η απολέπιση είναι ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας σου. Συγνώμη για τις φωνές αλλά θέλαμε να δώσουμε έμφαση γιατί είναι όντως τόσο σημαντική για το δέρμα σου. Κάθε μέρα, τα κύτταρα της επιδερμίδας σου ανανεώνονται, κάποια πεθαίνουν για να δώσουν τη θέση τους στα νέα και υγιή και έτσι δημιουργείται ο κύκλος της ανανέωσης. Τι συμβαίνει όμως με τα νεκρά κύτταρα; Πέφτουν από το πρόσωπό σου; Όχι, μένουν εκεί και αν ξυπνάς μερικές φορές με θαμπή επιδερμίδα αυτά φταίνε! Όπως αντιλαμβάνεσαι, πρέπει να τα απομακρύνεις συχνά και ο τρόπος για να το κάνεις είναι τα scrub προσώπου. Δεν είναι όλα όμως ίδια και η κατάχρηση δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Τα απολεπιστικά προσώπου πρέπει να τα χρησιμοποιείς μία ή δύο φορές την εβδομάδα και με πολύ απαλές κινήσεις… εκτός και αν πάρεις ένα από τα παρακάτω που είναι σούπερ απαλά και μπορείς να τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Με απαλές κινήσεις πάντα! Δες τα όλα και διάλεξε το δικό σου…

Clinique, 7 Day Scrub Cream
Βοηθά στην μείωση των πρώτων γραμμών και αφήνει την επιδερμίδα έτοιμη για την ενυδάτωση. Έχει απαλή, κρεμώδη φόρμουλα και έτσι είναι κατάλληλο για κάθε μέρα!

Frezyderm Facial Scrub

Frezyderm, Facial Scrub
Gel απολέπισης προσώπου, που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα και προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Παράλληλα, ενυδατώνει το δέρμα και χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση.

Kiehls Pineapple Papaya Facial Scrub

Kiehl’s, Pineapple Papaya Facial Scrub
Στη σύνθεσή του περιέχει κομματάκια αληθινού ανανά και παπάγια, καθώς και μικροσκοπικούς κόκκους scrub, ώστε να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με τον πιο απαλό τρόπο και να αναζωογονήσει το πρόσωπο. 

L Oreal Paris Smooth Sugars Glow Scrub

L‘ Oreal Paris, Smooth Sugars Glow Scrub
Περιέχει 100% φυσικής προέλευσης συστατικά απολέπισης και έτσι είναι ιδανικό για απολέπιση και ταυτόχρονη φροντίδα της επιδερμίδας.

La Roche Posay Gommage Surfin

La Roche-Posay, Gommage Surfin
Καθαρίζει βαθιά και λειαίνει την ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ σέβεται τη φυσιολογική ισορροπία της. Μην το φοβηθείς καθόλου!

Lancaster Flash Smoothing Scrub

Lancaster, Flash Smoothing Scrub
Scrub προσώπου κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με λεμόνι, βερίκοκο, πορτοκάλι και γκρειφρουτ. Αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή!

Lancome Rose Sugar Scrub

Lancome, Rose Sugar Scrub
Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και χαρίζει ομαλή και ομοιόμορφη υφή, αφήνοντας ένα απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Lierac Gommage Douceur

Lierac, Gommage Douceur
Εξαιρετικής απαλότητας απολεπιστική κρέμα με λευκό άργιλο και εκχύλισμα μολόχας, πλούσια σε απολεπιστικά μικροσφαιρίδια jojoba και εκχυλίσματα άνθους λιναριού.

MAC Volcanic Ash Exfoliator

MAC, Mineralize Volcanic Ash Exfoliator
Ένα προϊόν απολέπισης με διπλή λειτουργία που καθαρίζει και απολεπίζει ενώ παράλληλα ρυθμίζει την λιπαρότητα χάρη σε ένα συνδυασμό από φυσική ηφαιστειακή στάχτη και λεπτούς κρυστάλλους ζάχαρης.

NUXE Gelee Exfoliante Douce

NUXE, Gelee Exfoliante Douce
Ηπιο απολεπιστικό προσώπου με κόκκους από φλοιό καρυδιού, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει απαλή την επιδερμίδα. 

Shiseido WASO Soft Cushy Polisher

Shiseido, WASO Soft-Cushy Polisher
Απαλό peeling για βελούδινη υφή και καθαρούς πόρους. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και καθαρή.

Διάβασε ακόμα:

Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

Αυτό το nail trend κάνει comeback την άνοιξη του 19’ αλλά εμείς θα το φορέσουμε από φέτος

More bronze please! 10 bronzers για να κρατήσεις το μαύρισμά σου λίγο ακόμα

 


Πηγή