Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

11+1 προϊόντα ομορφιάς με άρωμα καρπούζι- Θα θέλεις να τα φας όλα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν υπάρχει πιο ευεργετικό και αρωματικό συστατικό από το καρπούζι για να χρησιμοποιήσεις στα προϊόντα ομορφιάς σου. Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο του καλοκαιριού και αυτό που μέχρι τώρα έχει δημιουργήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου. Έτσι δεν είναι;

Είναι κι αυτό, όμως, που μπορεί σε χρόνο dt να σε κάνει να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη και περιποιημένη. Θα σου τα εξηγήσω όλα… Μείνε λίγο ακόμα μαζί μου!

Δεν φαντάζεσαι πόσα οφέλη έχει το καρπούζι για την υγεία. Δες εδώ!

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δεν είναι καλοκαίρι

Πόσες αναμνήσεις από τα καλοκαίρια σου περιλαμβάνουν μέσα τη γλυκιά γεύση του καρπουζιού; Το άραγμα στην παραλία πάνω στην ξαπλώστρα με μια φέτα καρπούζι να προσπαθείς κυριολεκτικά… να την ξεκοκαλίσεις. Το κοκτέιλ με καρπούζι που… θέλεις να πιεις μονορούφι, γιατί είναι τρέλα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by by Dasha (@littlekalegirl)

Η χαλάρωση στο μπαλκόνι αμέσως μετά τη μεσημεριανή σιέστα με μια φέτα καρπούζι στο χέρι κι εσένα να κολλάς ολόκληρη, αλλά να μη σε νοιάζει. Γιατί; Διότι σε δροσίζει μέσα στη δίνη του καύσωνα. Αυτό είναι το καρπούζι. Η δροσιά, η χαρά, η λαχτάρα του καλοκαιριού.

Τα οφέλη στην επιδερμίδα

Το καρπούζι θα το βρεις ως συστατικό πολλών προϊόντων ομορφιάς! Γιατί, όμως, τα brands το επιλέγουν σαν συστατικό; Είναι πολύ απλή η απάντηση. Γιατί το καρπούζι είναι τόσο μα τόσο ενυδατικό, που δεν πρόκειται να αφήσει το δέρμα σου ούτε λεπτό να αφυδατωθεί ή να χάσει τη λάμψη του.

Άσε που έχει και αντιγηραντική δράση. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά (λυκοπένιο, βιταμίνες C και Α), το καρπούζι βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών επιβραδύνοντας τα σημάδια της πρόωρης ή μη γήρανσης. Επιπροσθέτως, η βιταμίνη Ε που περιέχει, προωθεί την ανάπτυξη κολλαγόνου και των κυττάρων ελαστίνης, που βοηθούν το δέρμα να παραμένει ελαστικό και νεανικό. Θες κι άλλα;

Μη χάνεις χρόνο, λοιπόν! Δες στην παρακάτω gallery τα έντεκα super hot προϊόντα με καρπούζι που σου προτείνω για να… πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου στις διακοπές. Μυρίζουν λαχταριστό καρπούζι και θα θέλεις να τα φας. Αλήθεια!




Πηγή