Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

11+1 nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να εμπνευστείς το επόμενο δικό σου

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες για το μανικιούρ σου, αν πιστεύεις ότι έχεις δοκιμάσει κάθε πιθανό χρώμα ή σχέδιο στα νύχια σου, τότε μάλλον δεν έχεις κάνε ένα scroll στο Instagram account της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια μπορεί επάξια να πάρει τον τίτλο της nail queen 2021!

Τα nail art της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που λατρεύουν τους πειραματισμούς στα νύχια τους. Δοκιμάζει, συνήθως, εξεζητημένα nail art, έμπνευση των οποίων μπορεί να αποτελέσει από μια εικόνα της γειτονιάς μέχρι ένα αντικείμενο που θα δει και θα το φανταστεί πάνω στα νύχια της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει κάνει μέχρι σήμερα πολλά και διαφορετικά μανικιούρ, άλλα πιο απλά και άλλα πολύ πιο extravagant. Για να καταλάβεις, η Ηλιάνα έχει δοκιμάσει από boho και floral nail art μέχρι και… την απόλυτη μονοχρωμία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Τα 11 πιο εμπνευσμένα μανικιούρ της θα τα δεις στην παρακάτω gallery για να πάρεις κι εσύ ιδέες και να είσαι αποφασισμένη στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

Η Ηλιάνα και τα nail trends

Φέτος οι τάσεις στα νύχια είναι περισσότερες από ποτέ! Floral και αφηρημένα σχέδια, χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ και pastel αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους.

Δες εδώ όσα μας είπε η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, για όλες τις τάσεις στα νύχια το 2021!

Ωστόσο, η Ηλιάνα δεν ακολουθεί πιστά τις τάσεις. Δεν είναι trend addict! Προσπαθεί πάντα να κάνει εντελώς δική της την κάθε τάση βάζοντας την προσωπική της πινελιά. Για παράδειγμα, η παρουσιάστρια έχει τολμήσει το χρωματιστό γαλλικό nail art. Δεν έμεινε, όμως, στη μονόχρωμη γραμμή του… Δοκίμασε κάτι εναλλακτικό.

Και τα κλασικά κόκκινα νύχια, όμως, η Ηλιάνα τα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ώρα να τα δεις και να… κάνεις τα απαραίτητα screenshot για να δείξεις στη nail artist σου. Τόσο #nailspiration ίσως να μη σου έχω δώσει ποτέ άλλοτε!




Πηγή