Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

12 Ελληνίδες & ξένες celebrities θα σε εμπνεύσουν να αποκτήσεις bob haircut

Τα μακριά μαλλιά είναι #hairgoal για πολλά κορίτσια εκεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο μακριά μαλλιά έχεις τόσο περισσότερα χτενίσματα μπορείς να κάνεις. Low και high ponytails, σινιόν ή top knots, half-up και πλεξούδες είναι μόνο μερικές από τις… άπειρες επιλογές που έχεις.

Τι γίνεται, όμως, όταν έχεις κουραστεί με τα μαλλιά σου; Όταν βαριέσαι να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη και να κάνεις hair styling με το σεσουράρ, με την πρέσα ισιώματος ή το εργαλείο για μπούκλες; Η απάντηση είναι μια και πιο hot από ποτέ αυτήν την περίοδο: επιλέγεις ένα καρέ κούρεμα!

Μπορεί να σου ακούγεται εκ πρώτης όψεως τολμηρό το να αποχωριστείς τα μακριά μαλλιά σου για να έχεις μαλλιά που φτάνουν το πολύ μέχρι τον ώμο σου. Είναι, ωστόσο, so hot right now και για αυτό, άλλωστε, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το επιλέγουν κάθε μέρα όλο και περισσότερες Ελληνίδες και ξένες celebrities.

Αν, λοιπόν, αυτήν τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου αναζητούσες μια ανανέωση στην εμφάνισή σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το καρέ κούρεμα. Είναι πολύ φρέσκο και μοντέρνο και σίγουρα δε θα σου στερήσει -σε καμία περίπτωση- τη γοητεία που μπορεί να φέρουν τα πολύ μακριά μαλλιά. Δοκίμασέ το και θα μας ευγνωμονείς!

Διάβασε ακόμα: S/S 2021: Η Chanel επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που φτιάχνουμε low ponytail


Πηγή