Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

14 hair trends που θα λατρέψεις το ερχόμενο φθινόπωρο

Οι περισσότερες γυναίκες μπορούμε να ασχολούμαστε με τα μαλλιά μας από το πρωί ως το βράδυ. Μας αρέσει να τα περιποιούμαστε, να χρησιμοποιούμε κατάλληλα προϊόντα για να είναι διαρκώς υγιή, πλούσια και λαμπερά και αναζητούμε καθημερινά τις νέες τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα.

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο, όμως, έχουμε ανάγκη από μια ανανέωση και περιποίηση όσο ποτέ άλλοτε. Το διάστημα της καραντίνας δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα στα μαλλιά μας, γιατί είχαμε διαθέσιμο πολύ χρόνο. Τώρα, όμως, που τα κομμωτήρια άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους, ήρθε η ώρα να κλείσουμε ένα ραντεβού και να αφεθούμε στα χέρια των επαγγελματιών δοκιμάζοντας τις τάσεις μια άλλης… εποχής!

Κι αν αναρωτιέσαι τι εννοούμε, η απάντηση υπάρχει στην παρακάτω gallery! Θα δεις όλα τα hair trends του ερχόμενου φθινοπώρου (ναι, ναι!), τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις ακόμη και τώρα. Χτενίσματα και κουρέματα που παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας φέρνοντας μαζί τους μια τάση διαφορετικότητας, απλότητας, αλλά ταυτόχρονα αυστηρότητας. Και άλλα που είναι ικανά να αναδείξουν την πιο ρομαντική, φανταστική και «χαοτική» πλευρά του εαυτού σου. Κι αν δε θέλεις να τα τολμήσεις από τώρα, κράτα τα screenshot σου για να είσαι έτοιμη από Σεπτέμβρη!

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για δυνατά και υγιή νύχια που δεν σπάνε5 μυστικά για δυνατά και υγιή νύχια που δεν σπάνε


Πηγή