Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

15 κραγιόν στα πιο φωτεινά χρώματα! Θα τα φοράς όλο το καλοκαίρι

Το πόσο μας έχει λείψει να φοράμε κραγιόν δεν περιγράφεται! Η πανδημία του κορονοϊού και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας μάς έκαναν να απαρνηθούμε το πιο αγαπημένο μας beauty item και να το τοποθετήσουμε για καιρό σε κάποιο ξεχασμένο νεσεσέρ. Αυτή η κατάσταση, όμως, λαμβάνει τέλος εδώ και τώρα!

Επιτέλους, εδώ και τρεις ημέρες είμαστε και πάλι ελεύθερες να πίνουμε τον καφέ μας σε κάποια καφετέρια και να απολαμβάνουμε το ποτό μας σε κάποιο bar. Σαν ψέμα δεν σου φαίνεται κι εσένα; Ε, λοιπόν τώρα είναι η στιγμή να χαρείς όσο ποτέ άλλοτε τα κραγιόν σου.

Και όταν λέμε κραγιόν αυτήν τη χρονική περίοδο εννοούμε φωτεινά κραγιόν. Το καλοκαίρι είναι εδώ κι ας μην το πιστεύουμε, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να βάλουμε χρώμα στα χείλη μας. Συνεπώς, το φούξια, το πορτοκαλί, το κοραλλί, το ροδί, το κόκκινο και κάθε παραπλήσια απόχρωση είναι must αυτό το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σου.

Και για να είσαι… ετοιμοπόλεμη για τις εξόδους σου εμείς έχουμε κάνει το ρεπορτάζ αγοράς μας. Βρήκαμε, λοιπόν, 15 φωτεινά, λαμπερά και πολύ σταθερά κραγιόν σε όλα τα καλοκαιρινά χρώματα, τα οποία μπορείς να φοράς κάθε μέρα. Κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να τα ανακαλύψεις και καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Το χρώμα στα χείλη φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιο έντονο από ποτέ


Πηγή