Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

15 μανικιούρ για να απολαύσεις όσο πίνεις την πορτοκαλάδα σου

Πριν μιλήσω για τα μανικιούρ και αυτή τη lazy Κυριακή που ξημέρωσε θέλω να σου θυμίσω να πιείς την πορτοκαλάδα σου. Ναι, ακούγομαι σαν τη μητέρα σου αλλά πρέπει! Η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι άσχημη και πρέπει να προστατευόμαστε. Σήμερα λοιπόν που έχεις άνεση χρόνου μη φτιάξεις μόνο καφέ. Στύψε μία πορτοκαλάδα και κάθισε αναπαυτικά.

Δεν είμαι εδώ όμως για να σου γκρινιάζω για την πορτοκαλάδα. Είμαι εδώ γιατί έχω ένα όμορφο και χαλαρό daily nailspiration για εσένα. Σήμερα αποφάσισα να θυμηθώ τα παλιά, το Sunday nailspiration δηλαδή, που εξελίχθηκε σε καθημερινή εμμονή και αγάπη. Έκανα λοιπόν ένα ποτ πουρί από σχέδια και χρώματα όπως παλιά.

Βρήκα μανικιούρ εύκολα και δύσκολα, διακριτικά και περίτεχνα, λαμπερά και ματ. Στην παρακάτω gallery έχω βάλει ένα για κάθε γούστο και σε προσκαλώ να τα δεις όλα αφού στύψεις και αρχίσεις να πίνεις τον χυμό σου. Η βιταμίνη C θα σε αναζωογονήσει και τα μανικιούρ θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η Κυριακή σου, δε νομίζεις;

Διάβασε ακόμα: To φθινόπωρο είναι πιο παστέλ από ό, τι νομίζεις και του πάει η εναλλακτική αυτή παλέτα


Πηγή