Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

15 ξηρά σαμπουάν που θα σε σώσουν τώρα που άνοιξαν τα σχολεία και τα γραφεία

Αν με ρωτάς (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), τίποτα δεν συγκρίνεται με το λούσιμο. Ξεκινώ με αυτό το disclaimer, γιατί έχω «τα θέματά» μου με την καθαριότητα και το λούσιμο.

via GIPHY

Όσα και αν είναι τα θέματα όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά η μέρα θα αποκτήσει 32 ώρες, ούτε και ότι θα αρκεί σε οποιαδήποτε από εμάς ο 4ωρος ύπνος.

Αυτή είναι βλέπεις η πραγματικότητα για πολλές εργαζόμενες, εργαζόμενες μητέρες ή σκέτο μητέρες. Βασικά, αυτή είναι η πραγματικότητα για όλες τις γυναίκες σήμερα.

5+1 διαφορετικά προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα για super sleek μαλλιά όλο το χειμώνα

Zzzzzz….

Θέλουμε να κοιμηθούμε ή απλά να χαλαρώσουμε και δεν έχουμε καιρό για λούσιμο. Αγνοώντας λοιπόν εμένα, που και μεθυσμένη έχω λούσει την καπνίλα από τα μαλλιά μου, σήμερα θα μιλήσουμε για τα ξηρά σαμπουάν.

via GIPHY

Τα ξηρά σαμπουάν που ήρθαν για να καθαρίσουν τα μαλλιά μας σε 2 λεπτά ενώ έχουμε αργήσει για το γραφείο. Τα ξηρά σαμπουάν που δίνουν όγκο στα μαλλιά της δεύτερης ημέρας.

Τα ξηρά σαμπουάν που σήμερα, μπορούν να ενυδατώσουν, να αποτοξινώσουν, να βάψουν και να κάνουν θαύματα για τα μαλλιά μας.

Video: Δες πώς θα κάνεις 3 super chic χαμηλούς κότσους πανεύκολα

Αυτά είναι που θα γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι στο εξής και αυτά θα έχουμε σε κάθε ντουλάπι, τσάντα και συρτάρι στο γραφείο μας. Και όταν λέω «αυτά» δεν μιλώ γενικά!

Τα καλύτερα!

Μιλώ ειδικά και συγκεκριμένα για αυτά τα 15 που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Τα διάλεξα για εσένα, όποια και αν είσαι, όποια απαίτηση και αν έχεις.

via GIPHY

Ενώ λοιπόν θα προτιμούσα να λούζεσαι, σέβομαι τον ύπνο και την κούρασή σου, τα χρήματα που δίνεις στο κομμωτήριο και την ανάγκη για χαλάρωση.

Γι᾽αυτό σου αφιερώνω τα dry shampoo με αγάπη και σου εύχομαι καλή σεζόν Queen!

The fishbone braid: Δες πώς θα φτιάξεις αυτήν τη chic και ιδιαίτερη αλογοουρά


Πηγή