Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

15 #EvilEyeNails για να μην σε πιάνει το μάτι…

Πολλοί δεν πιστεύουν στο μάτι. Θεωρούν ότι είναι… δοξασίες (;) και δεν δίνουν σημασία. Εμείς από την άλλη, πιστεύουμε τόσο στο μάτι όσο και στο ξεμάτιασμα και δεν ακούμε κουβέντα!

Το μάτι είναι κακή ενέργεια και η κακή ενέργεια μπορεί να σε επηρεάσει. Δεν έχεις νιώσει ξαφνικά να ζαλίζεσαι, σα να σε χτύπησε ένα ιπτάμενο τηγάνι στο κεφάλι; Αυτή είναι κακή ενέργεια και την εκπέμπουν οι άνθρωποι γύρω μας, ακόμα και εμείς.

Για να προστατευτούμε λοιπόν από το κακό μάτι, λέμε «φτου σκόρδα» (δεν ξέρω γιατί), φτύνουμε γενικά (πλάκα έχει) και φυσικά φοράμε γαλάζια ματάκια.

via GIPHY

Τα κορίτσια της μόδας έχουν κάνει ολόκληρο θέμα!

Τα δικά μου αγαπημένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι αυτά της Λητούς και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρω να αποκτήσω ένα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LITO FINE JEWELRY (@litofinejewelry)

Μέχρι να γίνει όμως αυτό, και σε περίπτωση που δεν θέλεις να φοράς κοσμήματα ή ματάκια, υπάρχει μία άλλη λύση…

…ναι, σωστά μάντεψε, τα #EvilEyeNails! Το κακό μάτι δεν είναι κάτι το «Ελληνικό». Σε όλο τον κόσμο πιστεύουν στο κακό μάτι (στην κακή ενέργεια δηλαδή). Οι αγαπημένες μας nail artists και γενικά οι nail artists του Instagram έχουν δημιουργήσει πραγματικά υπέροχα μανικιούρ και αυτά θα σου δείξω σήμερα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Πριν μερικές ημέρες μιλήσαμε και για τα γεωμετρικά σχήματα, για δες

Στην gallery που θα βρεις με ένα ακόμα scroll, έχω συγκεντρώσει 15 ευφάνταστα nail art με ματάκια αλλά και πολύ κλασικά. Με λίγα λόγια, ό, τι και να θέλεις θα το βρεις παρακάτω.

via GIPHY

Κράτα τα screenshots που θέλεις, ζήτα το σχέδιο από τη μανικιουρίστ σου ή προσπάθησέ το μόνη σου και… Φτου, σκόρδα!

Αν βέβαια θέλεις κάτι πιο mainstream έχουμε και μανικιούρ με καρδούλες




Πηγή