Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

15 nail art για να χαζέψεις με τον καφέ σου αυτή την Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή και είμαστε ακόμα σε lockdown αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Όπως είπαμε και χθες, δεν μετράμε τις ημέρες του lockdown προσθετικά αλλά πόσες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα αντίστροφα και έμειναν μόλις 20! Αυτό μας κάνει χαρούμενες, όπως χαρούμενες μας κάνει και η υπέροχη αυτή λιακάδα!

Φυσικά θα στείλουμε μήνυμα 6 για να περπατήσουμε στον ήλιο (με αντηλιακό) αλλά πριν το κάνουμε αυτό θα παραμείνουμε πιστές στο ραντεβού της Κυριακής. Ετοιμάσαμε λοιπόν μία warm and cozy gallery με όμορφα μανικιούρ για να χαζολογήσεις μέχρι να ξυπνήσουν όλοι και να βάλεις τα αθλητικά σου.

Βρήκαμε σχέδια Χριστουγεννιάτικα αλλά και απλά, με glitter και χρώματα, ουδέτερα και μερικά πολύ, πολύ απλά για να τα αντιγράψεις. Φτιάξε λοιπόν μία ακόμη κούπα ζεστό καφέ, κάνε ένα ακόμη scroll και χάζεψε τα 15 nail art που σου ετοιμάσαμε για το ποτ πουρί της Κυριακής!

Είναι όλα πανέμορφα και μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να στολίσεις το σπίτι σου αν δεν το έχεις κάνει ακόμα… σε βλέπουμε! Όλα θα πάνε καλά girl, τελειώνει το lockdown!

Διάβασε ακόμα: Είναι Σάββατο, γιατί να μην δούμε 20 μανικιούρ με αστεράκια;


Πηγή