Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

15 super luxurious κρέμες χεριών που αξίζουν και το τελευταίο cent

Τα χέρια μας δεν περνούν καλά τον τελευταίο καιρό. Τα πλένουμε συνεχώς (όπως πρέπει άλλωστε) και βάζουμε λίτρα αντισηπτικού, προκειμένου να παραμείνουμε υγιείς. Το αποτέλεσμα είναι αφυδάτωση, ξηρότητα, τραχεία υφή, ξεφλουδίσματα, ακόμα και έκζεμα.

Ναι, τα χέρια μας υποφέρουν και δεν τους αξίζει αυτό! Με τα χέρια μας φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Με τα χέρια μας δημιουργούμε, επισκευάζουμε, αλλάζουμε, εκφραζόμαστε. Τα χέρια μας πρέπει να τα φροντίζουμε.

Αξίζουν και το τελευταίο cent

Για τις κρέμες χεριών και το πόσο σημαντικό είναι να τις χρησιμοποιούμε, έχουμε μιλήσει. Σου έχουμε εξηγήσει πώς προκαλείται το έκζεμα και η αφυδάτωση, σου έχουμε προτείνει DIY συνταγές για μάσκες χεριών… Ήρθε όμως η ώρα να μιλήσουμε για πολυτέλεια.

diy leykantiki maska xeriwn

DIY Time! Λευκαντική μάσκα χεριών μόνο με δύο υλικά

Ναι, ναι για πολυτέλεια. Για προϊόντα χεριών που είναι ακριβότερα από τα συνηθισμένα που θα έβρισκες σε ένα σούπερ μάρκετ. Αξίζουν βλέπεις και το τελευταίο cent, και όχι μόνο επειδή κάνουν τα χέρια σου απαλά.

Ναι, οι πολυτελείς κρέμες και τα πολυτελή balm χεριών κάνουν θαύματα για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών, είναι όμως ευεργετικές και για την ψυχολογία μας. Είναι ένα δώρο στον εαυτό μας και στα χέρια μας.

hand cream

Ένα δώρο στον εαυτό μας

Είναι ένα μικρό διάλειμμα κάθε φορά που τις βγάζουμε από την τσάντα μας για να τις φορέσουμε. Αφηνόμαστε στη μυρωδιά τους και απολαμβάνουμε την υφή τους. Νιώθουμε πώς επιβραβεύσαμε αυτά τα χέρια που μόνο φροντίδα χαρίζουν.

Γι΄αυτό λοιπόν σήμερα, η mega gallery της εβδομάδας είναι αφιερωμένη σε αυτές τις πολυτελείς κρέμες χεριών που οφείλεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και ένα δώρο στον εαυτό σου επιβάλλεται.

Κάνε ένα scroll για να δεις τις αγαπημένες μας -και πιο ευωδιαστές- παρακάτω και σπεύσε σε ένα κατάστημα για να τις μυρίσεις. Θα εθιστείς με την πρώτη εφαρμογή.

aromata

Signature scents: Τα 10 πιο ιδιαίτερα αρώματα που θα βρεις στην αγορά


Πηγή