Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

16 looks των φετινών βραβείων BAFTA που θα αντιγράψουμε σίγουρα!

Μόλις ολοκληρώθηκε η 71η τελετή απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (εν συντομία BAFTA Αwards). Μπορεί να μην έχουμε στα προσεχή σχέδιά μας σκοπό να περπατήσουμε στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό δε μας ενοχλεί καθόλου! Τα beauty looks που πρώτες θα δείτε εδώ είναι ότι πρέπει για την επόμενη νυχτερινή μας έξοδο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε κάποια που μας ταιριάζουν… γάντι!

Τα μακιγιάζ και τα χτενίσματα με τα οποία επέλεξαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της βραδιάς είναι οι ιδανικές ιδέες για να αναβαθμίσουμε τις night out εμφανίσεις μας! 16 beauty styles, φρέσκα, δυναμικά και λαμπερά έκαναν τις celebrities να μοιάζουν με βασίλισσες. Από την εμφανώς ανανεωμένη Anjelina Jolie, μέχρι την Jenifer Lawrence και τη Margot Robbie… όλες είχαν από μία statement πρόταση να μας παρουσιάσουν. Ίσως μάλιστα και ο βασικός λόγος που έδωσαν τόση έμφαση στο make up και τα μαλλιά τους να βασίζεται στο γεγονός πως επεδίωκαν να δημιουργήσουν αντίθεση με τα μαύρα φορέματά τους.

GettyImages 920065258

Όλες ήταν ντυμένες με μαύρες haute couture δημιουργίες (όπως και στις Χρυσές Σφαίρες πριν λίγες εβδομάδες ) προς ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού υποστήριξαν για μία ακόμη φορά τη διεθνή προσπάθεια Times Up . Πρόκειται για μία σύσσωμη διαμαρτυρία και απαίτηση για πάταξη της εκμετάλλευση των γυναικών, την ανισότητας που επικρατεί στον εργασιακό τους χώρο καθώς και της παρενόχλησης που υπόκεινται μέσα σε αυτόν.

GettyImages 920079366

Εσύ φυσικά, δε χρειάζεται να επιλέξεις αποκλειστικά μαύρα outfits για τη νυχτερινή σου έξοδο, αφού τα μακιγιάζ και τα hairstyling που θα δεις στο gallery που ακολουθεί συνδυάζονται με τα πάντα!


Πηγή