Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

17 μανικιούρ με φλαμίνγκο που θα σε βάλουν σε mood διακοπών!

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το φετινό Καλοκαίρι, ζούμε τη #φλαμινγκο πλευρά της ζωής. Τα ροζ και κατά τα άλλα πανέμορφα πτηνά έχουν γίνει το απόλυτο viral του Καλοκαιριού, κατακτώντας εκτός από τις πισίνες, τις ελληνικές παραλίες, τα νησία και τα social media. Κοινώς, οπουδήποτε κι αν πας διακοπές φέτος, θα δεις τουλάχιστον ένα φουσκωτό φλαμίνγκο και- γιατί όχι- θα θέλεις να φωτογραφηθείς με αυτό και να ανεβάσεις μία φωτό σου στo Instagram.

 

A post shared by SUNNYLIFE ?? (@sunnylifeaustralia) on Jun 14, 2017 at 2:34pm PDT

Κι όπως καταλαβαίνεις, ο beauty κόσμος δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε όλη αυτή τη φρενίτιδα, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 όταν αρκετές διάσημες κυρίες άρχισαν να φωτογραφίζονται με τα φουσκωτά ροζ πτηνά στις πισίνες τους (Diane Kruger, Taylor Swift Kendall Jenner ήταν μόνο μερικές από αυτές που έκαναν την αρχή). Έτσι, τα #flamingonails (aka μανικιούρ με φλαμίνγκο) έρχονται να γίνουν ένα από τα αγαπημένα σχέδια στο καλοκαιρινό μανικιούρ εκατομμυρίων γυναικών και γιατί όχι, και του δικού μας.

 

A post shared by SUNNYLIFE ?? (@sunnylifeaustralia) on May 18, 2017 at 2:29pm PDT

Είτε με πιο απαλά, είτε με έντονα χρώματα, τα φλαμίνγκος μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου! Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 17 τέλεια σχέδια με έμπνευση από το Instagram.

 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Jul 20, 2017 at 3:00pm PDT

 

A post shared by Magdalena Lebiecka (@magdalebiecka) on Jul 5, 2017 at 12:08am PDT

 
 

A post shared by Patrycja Piotrowicz (@mariolka1993) on Jun 30, 2017 at 1:32pm PDT

 

A post shared by ?Ad? from Walk with Ad (@ad.wwa) on Jul 9, 2017 at 11:07am PDT

Γιατί, αν δεν δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι τα #flamingonails, πότε θα το κάνεις;

 


Πηγή