Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

170 ξεχωριστοί αρωματικοί προορισμοί σε περιμένουν φέτος τα Χριστούγεννα στο Heaven on Earth!

Φέτος τις γιορτές, το HEAVEN ON EARTH μας καλεί να ανακαλύψουμε έναν ιδιαίτερο κόσμο ξεχωριστών αισθήσεων μέσα από μία μοναδικά επιλεγμένη, πολυτελή συλλογή αρωμάτων από όλο τον κόσμο. Ο παράδεισος των Χριστουγέννων φιλοξενείται στο κατάστημα HEAVEN ON EARTH, μέλος του Ομίλου FF Group, σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής με ζεστή ατμόσφαιρα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιηγηθούμε ανάμεσα στις 170 αρωματικές δημιουργίες των πιο εκλεπτυσμένων και διάσημων οίκων παγκοσμίως και φυσικά να επιλέξουμε το δικό μας μοναδικό άρωμα!

Το κατάστημα HEAVEN ON EARTH, συμπληρώνοντας φέτος 17 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, φέρει μακρά παράδοση στην υψηλή αρωματοποιία. Οι πιο ενημερωμένες τάσεις σε προϊόντα ομορφιάς, home fragrances και κοσμημάτων φιλοξενούνται σε ένα ξεχωριστό χώρο στο κέντρο της Κηφισιάς. Γνωρίστε από κοντά τα πιο ξεχωριστά brands, τα οποία διατίθενται σε δημοφιλή πολυκαταστήματα παγκοσμίως, όπως τα Harrods (Λονδίνο), Le Bon Marché (Παρίσι), Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman (Νέα Υόρκη) και Joyce (Χονγκ Κονγκ). Ένα πολυτελές περιβάλλον που «ταξιδεύει» τις αισθήσεις μέσα από μία επιλεκτική σειρά προϊόντων των brands Molton Brown, Annick Goutal, Laduree, Dr. Vranjes , James Heeley, Neom, The Laundress, Lip Smacker, Lollia, D.L & Co και πολλά ακόμα.

HOE Panorama1

Πρόσφατα, στην πολυτελή κασετίνα αρωμάτων του HEAVEN ON EARTH προστέθηκαν οι οίκοι By Kilian και Memo, αρώματα υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας που ήρθαν στην Ελλάδα για να σας μυήσουν σε έναν εκλεπτυσμένο κόσμο οσφρητικής αρμονίας.

Οι δημιουργίες αυτών των οίκων εμπνέονται από την τέχνη, τα έντονα συναισθήματα και τις αναμνήσεις χαρίζοντας σας μοναδικές εμπειρίες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Επιπλέον, τα Dr Bronners, οργανικά, fair trade καλλυντικά από την Αμερική και η Omorovicza, πολυτελής σειρά περιποίησης προσώπου από την Ουγγαρία «προσγειώθηκαν» πρόσφατα στο HEAVEN ON EARTH μαζί με πολλές ακόμα νέες αφίξεις, καθώς το κατάστημα ανανεώνει συνεχώς τη συλλογή του με ξεχωριστά προϊόντα.

HOE Panorama2

Στο κατάστημα θα βρεις επίσης επιλεγμένες δημιουργίες από την premium συλλογή κοσμημάτων Kk Collection της Folli Follie αλλά και μοναδικές προτάσεις για την περιποίηση του σώματος, το σπίτι, καθώς και μοναδικές ιδέες για ξεχωριστά δώρα.


Πηγή