Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

20 Εύκολα ως και πανεύκολα nude nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Το nail art ήταν ψυχοθεραπεία για εμάς εδώ στο beauty department και τελικά έχει αρχίσει να γίνεται το ίδιο και για εσένα. Είναι χαλαρωτικό το να κοιτάζεις όμορφα μανικιούρ στο Instagram και ακόμα πιο χαλαρωτικό να τα προσπαθείς στο σπίτι. Τα άρθρα μας με τα nail art galleries λοιπόν έχουν τεράστια επιτυχία και είπαμε να σου δώσουμε και άλλα.

Μόλις προχθές λοιπόν σου δείξαμε τα κόκκινα σχέδια που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου και πολύ σου άρεσαν. Κάποιες ωστόσο μπορεί να έχουν βαρεθεί το κόκκινο ή απλά να μην τους αρέσει  γι᾽ατό ετοιμάσαμε ένα ακόμα θέμα, αυτή τη φορά με το χρώμα πασπαρτού: Το nude!

Δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ακριβώς χρώμα αλλά το κάνουμε για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Το nude είναι σούπερ κομψό, πάει σε όλες και είναι το μοναδικό βερνίκι που συγχωρεί πάρα πολλά λάθη. Είναι όμως και ο τέλειος «καμβάς» για να ξετυλίξεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο!

Συγκέντρωσε λοιπόν τα υλικά σου (βερνίκια, ασετόν, οδοντογλυφίδες και τσιμπιδάκια) και ρίξε μία ματιά στην απολαυστική gallery που ετοιμάσαμε. Δεν βάλαμε μόνο δέκα αλλά είκοσι nude nail art που κυμαίνονται από εύκολα ως και πανεύκολα.

Μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα και θα θέλαμε πολύ να ανεβάσεις φωτογραφία στο Instagram με tag το @queengr για να σε δούμε, να σε καμαρώσουμε και να σε ποστάρουμε και εμείς. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Red hot! 10 κόκκινα nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου




Πηγή