Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

20 χαμογελαστά nail art γιατί σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας

Σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει, σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας. Είναι μία μέρα που πέρισυ μας βρήκε διαφορετικά και ούτε στους εφιάλτες μας δεν θα φανταζόμασταν πως θα μας έβρισε φέτος. Δεν το βάζουμε κάτω όμως!

Αυτό τον καιρό, το χαμόγελο και η ευτυχία είναι πιο σημαντικά από ποτέ. «Μα πως; Η υγεία μας κινδυνεύει, οι ζωές μας είναι στον αέρα» σκέφτεσαι και έχεις δίκιο. Και εμείς τα ίδια σκεφτόμαστε αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε συνέχεια. Πρέπει να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία και να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους κάθε μέρα.

Μίλα με τους αγαπημένους σου, μαγείρεψε, πάρε αγκαλιά το παιδάκι ή το σκυλάκι σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και βρες αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένη αυτό τον καιρό. Εμάς όπως ξέρεις, τα μανικιούρ μας κάνουν ΠΟΛΥ ευτυχισμένες γι᾽αυτό φτιάξαμε μία χορταστική gallery για να κάνουμε και εσένα να χαμογελάσεις.

Βρήκαμε 20 χαμογελαστά μανικιούρ που είναι εύκολο να κάνεις και μόνη σου (έχεις όλο το χρόνο στη διάθεσή σου) και πραγματικά, θα πιάσεις τον εαυτό σου να χαμογελά πολύ πλατιά μέχρι να φτάσεις στην τελευταία φωτογραφία.

Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω, μείνε σπίτι, βρες την ευτυχία σου και χαμογέλα ξανά και ξανά και ξανά, ακόμα και χωρίς λόγο. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα δεις…

cover photo @thehangedit

Διάβασε ακόμα: Ερμ… Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ασετόν σαν αντισηπτικό; Ρωτήσαμε…

 


Πηγή