Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

20 black & white μανικιούρ για να πάει καλά αυτή η Κυριακή!

Οι Κυριακές είναι λίγο μελαγχολικές… Κυρίως όταν μιλάμε για την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς, αλλά οι Κυριακές περνούν χωρίς να το καταλάβουμε και δεν θέλουμε να αποχαιρετίσουμε αυτή τη μέρα τόσο γρήγορα.

Το μυαλό μας είναι ακόμα στην παραλία και ίσως εκδράμουμε σε κάποια αμμουδιά σήμερα, για να παρηγορηθούμε που αύριο ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα. Στο μεταξύ ωστόσο, θα κάνουμε την καθιερωμένη Κυριακάτικη ρουτίνα μας με καφέ και μανικιούρ.

via GIPHY

15 μανικιούρ για να απολαύσεις όσο πίνεις την πορτοκαλάδα σου

Ασπρόμαυρα ή μαυρόασπρα;

Καθώς σκεφτόμασταν λοιπόν, το θέμα του σημερινού daily nailspiration,  βρεθήκαμε να ψάχνουμε (και να κρατάμε screenshots) από ασπρόμαυρα ή μαυρόασπρα (όπως το δει κανείς) μανικιούρ που μας άρεσαν.

Είναι απίστευτα κομψά, εντυπωσιακά και οι παραλλαγές τους είναι δεκάδες. Γι’ αυτό τα επιλέξαμε για ακόμα μία φορά σήμερα. Γιατί είναι παρεξηγημένα αλλά δεν τα χορταίνουμε και μπορούν πραγματικά να ομορφύνουν τις Κυριακές μας αλλά και να μας βοηθήσουν να κάνουμε τη μετάβαση από τις διακοπές στο γραφείο.  

via GIPHY

Κάνε ένα scroll ακόμα για να βρεις όλα τα σχέδια που κρατήσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery και δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου μερικά από αυτά. Δεν έχουμε μόνο περίτεχνα σχέδια αλλά και απλά, doable designs. Ρίξε μία ματιά…

She did it again! H Betina Goldstein μας δείχνει πώς θα κάνουμε το πιο glam γαλλικό (video)


Πηγή