Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

20 nail art τέλεια για τον καφέ της Κυριακής

Μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και είναι λίγο πιο δροσερή από της προηγούμενες. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι απομακρύνεται σιγά σιγά και, ενώ απολαμβάνουμε τη δροσιά, σκεφτόμαστε πως θέλαμε λίγο ακόμα. Οι εποχές αλλάζουν όμως και θα υποδεχτούμε με χαμόγελο το φθινόπωρο, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Γι᾽αυτό δεν θα κάνουμε κακές σκέψεις σήμερα το πρωί ούτε θα μελαγχολήσουμε.

Θα φτιάξουμε έναν ακόμα καφέ και θα απολαύσουμε την πιο λαχταριστή daily nailspiration gallery. Βλέπεις, σήμερα διαλέξαμε 20 σχέδια για τα νύχια σου που είναι μέσα στις τάσεις, έχουν τα πιο όμορφα χρώματα και θα τα φορέσεις όλο τον χειμώνα που πλησιάζει.

Έχουμε αποχρώσεις φθινοπωρινές, ό, τι πρέπει για τα παλτό σου και σχέδια που θα σε κάνουν να χαογελάσεις πολύ πλατιά, ακόμα και όταν αρχίσει να βρέχει έξω. Μην μελαγχολείς λοιπόν, απλά κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά και άδειασε το μυαλό σου.

Ακόμα καλύτερα, φτιάξε έναν καφέ ακόμα και ετοιμάσου να κρατήσεις screenshots γιατί τα nail art που έχουμε για εσένα παρακάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακά και υπέροχα. Καλημέρα λοιπόν, καλή Κυριακή και… ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Διάβασε ακόμα: 10 nail art που μπορείς να κάνεις με τα μισοτελειωμένα σου βερνίκια


Πηγή