Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

20 super chic και εύκολα μανικιούρ για εσένα που έχεις κοντά νύχια

Μία ακόμα Κυριακή είναι εδώ και βρίσκουμε πως είναι πιο lazy από ποτέ! Αν και οι καλοκαιρινές Κυριακές είναι γεμάτες εκδρομές και things to do, η σημερινή ξεκίνησε κάπως αργά και μας αρέσει… Μας αρέσει που δεν βιαζόμαστε να φτάσουμε σε κάποια παραλία και ου θα κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Αν είσαι και εσύ στο ίδιο mood λοιπόν έκανες πολύ καλά που ήρθες στην παρέα μας! Βλέπεις, το σημερινό daily nailspiration είναι αφιερωμένο στην ευκολία αλλά και στα κοντά νύχια! Ναι, είναι αφιερωμένο σε εσένα που ή τρως τα νύχια σου ή δεν μπορείς να τα μακρύνεις ή απλά δεν θέλεις. 

Για να δείξει όμορφο ένα nail art χρειάζεται μία κάποια επιφάνεια. Το να σχεδιάσεις άλλωστε επάνω σε ένα νύχι, είναι δύσκολο γιατί όλα είναι μικροσκοπικά. Μικρές γραμμές, λεπτομέρειες που χρειάζονται μικροσκόπιο… αυτά από μόνα τους είναι αρκετά για να σε κάνουν να νομίζεις πως δεν μπορείς να ζωγραφίσεις τα δικά σου, κοντά νύχια ή απλά να μην μπεις καν στον κόπο να προσπαθήσεις. Δεν θέλουμε όμως να σκέφτεσαι έτσι. Όλες μας μπορούμε να εκδηλώσουμε τις καλλιτεχνικές και fashion ανησυχίες μας στα νύχια μας αρκεί να κινηθούμε έξυπνα. Και τι είναι το πιο έξυπνο που μπορείς να κάνεις; Να διαλέξεις λευκό και μαύρο βερνίκι! 

Τα ασπρόμαυρα σχέδια είναι πιο κομψά και φαίνονται καλύτερα στα κοντά νύχια. Μπορούν επίσης να γίνουν τόσο απλά όσο τα θέλεις και θα σου το αποδείξουμε ευθύς αμέσως. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 20 σχέδια που είναι εύκολα, είναι super chic και είναι ιδανικά για εσένα που έχεις κοντά νύχια. Φτιάξε έναν καφέ και δες τα όλα παρακάτω… 

Διάβασε ακόμα: Τα #cloudnails έγιναν τάση χάρη στη Betina Goldstein και έχουμε τα ομορφότερα 


Πηγή