Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

20 super minimal nail art γιατί είναι τα αγαπημένα μας

Σάββατο σήμερα και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου πλέον (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Πότε έρχεται η Δευτέρα και γκρινιάζω και για πότε κάθομαι με καφέ για να φτιάξω το nailspiration του ΣΚ ούτε που το καταλαβαίνω. Τι σε νοιάζει θα μου πεις! Δεν σε νοιάζει, απλά σου τα λέω γιατί τα μανικιούρ μας έχουν φέρει πιο κοντά. Είναι το καθημερινό μας (εκτός απροόπτου) ραντεβού και ξέρω ότι σου αρέσουν. Και εμένα μου αρέσουν παρ᾽όλο που τρώω με μανία τα νύχια μου.

Άλλο και τούτο ε; Beauty director που τρώει τα νύχια της και έχει αδυναμία στο nail art. Όλα τα περίεργα εδώ στο queen θα τα δεις αλλά ας μην μακρηγορώ άλλο, ας περάσω στο σημερινό μας θέμα: Τα super minimal nail art. Είναι τα αγαπημένα μου, είναι η αδυναμία μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Σου τα προτείνω συχνά και σήμερα δεν βρήκα μόνο δέκα έτσι για τον καφέ, βρήκα 20 για να φας και τη φέτα με το μέλι σου όσο τα κοιτάζεις. Είναι πανεύκολα, υπερ-κομψά, ταιριάζουν σε όλα τα μήκη νυχιών και μπορώ να τα κάνω ακόμα και εγώ στα φαγωμένα μου νύχια. Δεν θα το κάνω αλλά κατάλαβες, πάνε σε όλους.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να τα δεις όσο παίρνεις το πρωινό σου και αναρωτιέσαι μαζί μου: Ποια είμαι; Που πάω; Πότε ήρθε το Σάββατο; Πότε θα πάμε επιτέλους για ποτό; Καλό ΣΚ girl…

Διάβασε ακόμα: Τα ροδάκινα δανείζουν το χρώμα και το σχήμα τους στα πιο ανοιξιάτικα μανικιούρ


Πηγή