Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

3 πανεύκολες μάσκες προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα!

Τι μας έμεινε για τις γιορτές και τα ρεβεγιόν; Σχεδόν τίποτα! Αύριο ήδη είναι Χριστούγεννα και είμαστε σίγουρες πως έχεις ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία σου για το τι θα φορέσεις,, πως θα κάνεις τα μαλλιά σου και πως θα επιλέξεις να βαφτείς.

Έχεις αγχωθεί γιατί θέλεις να είναι όλα στην εν τέλεια και σε καταλαβαίνουμε, όμως εμείς είμαστε πάντα εδώ για σένα τόσο για να σου δώσουμε τις ιδέες μας για τα beauty και τα hairlook σου, όσο και για το τι πρέπει να κάνεις στην επιδερμίδα σου την επόμενη μέρα.

Το ρεβεγιόν θα έχει μεγάλη διάρκεια και την επόμενη μέρα θα είσαι εμφανώς ταλαιπωρημένη, γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τρεις εκπληκτικές μάσκες προσώπου για άμεση λάμψη με υλικά που έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου.

Και οι τρεις είναι πανεύκολες και οι τρεις έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, οπότε όποια και να διαλέξεις θα λάμψεις. Δώσε βάση λοιπόν και δες τι θα χρειαστείς!

#1. Μάσκα λάμψης με μέλι και μπανάνα

Θα χρειαστείς:
Μισή μπανάνα
1 κ.σ χυμό πορτοκάλι
1 κ.σ μέλι

Λιώσε τη μπανάνα και ανακάτεψε τη με το μέλι και τον χυμό. Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο σου και άφησε τη 15 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό και ενυδάτωσε το δέρμα σου.

#2. Η μάσκα «πρωινό»
Η μάσκα αυτή είναι σαν να ετοιμάζεις να φας το πρωινό σου γεύμα μιας και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και είναι ό,τι πρέπει για τη θρέψη της λιπαρής επιδερμίδας.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:
1 κρόκος αυγού
1 κ.σ μέλι
1 κ.σ ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι βρώμη

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί, άπλωσε τη στο πρόσωπο σου γα 15 με 20 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

#3. Μάσκα με μέλι και εσπεριδοειδή
Αυτή η μάσκα με μέλι και πορτοκάλι είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Θα χρειαστείς:
3 κ.σ μέλι
½ φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι

Ανακατεύεις το μείγμα και απλώνεις στο πρόσωπο σου για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεπλένεσαι με χλιαρό νεράκι και voilà, είσαι έτοιμη!

Ό,τι και να κάνεις λοιπόν να περάσεις υπέροχα και μην ξεχνάς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου μετά από κάθε έξοδο.

Merry Christmas! Ho-Ho-Ho…


Πηγή