Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

3 GENIUS tips για να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα άφοβα και χωρίς να καείς!

Το τριήμερο είναι σχεδόν εδώ και θα εκδράμεις σε παραλίες και πισίνες για να χαλαρώσεις και να αποκτήσεις το πολυπόθητο μαύρισμα. Μαζί σου είμαστε (και εμείς το ίδιο θα κάνουμε) όμως, θέλουμε να είσαι προσεκτική. Δεν πρέπει να καείς! Ο ήλιος είναι βλαβερός και το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Η αντηλιακή προστασία, το καπέλο και η ομπρέλα επιβάλλονται όμως… Ακόμα και με αυτά, πολλά κορίτσια επιστρέφουν ξεροψημένα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Φέτος δεν θα συμβεί όμως αυτό σωστά; Φέτος θα ακολουθήσεις τα τρία tips μας και θα προστατεύσεις την επιδερμίδα σου! Έχουμε και λέμε…

#1 Βάλε αντηλιακό ΠΡΙΝ την παραλία!
Το έχουμε ξαναπεί αλλά θα το πούμε μία ακόμα φορά γιατί είναι πολύ σημαντικό! Το αντηλιακό θέλει λίγη ώρα για να μπορέσει να σε προστατέψει αποτελεσματικά και έτσι, πρέπει να εφαρμόζεται πριν πας στην θάλασσα. Φόρα το πριν φύγεις από το σπίτι. Το δικό μας νέο αγαπημένο είναι το Bioderma, Photoderm Spot-Age SPF50+ που είδες πιο πάνω!

Skinceuticals C E Ferulic

#2 Βάλε ορό κάτω από το αντηλιακό
Αυτό δεν το έχεις ξανακούσει… Σύμφωνα όμως με μελέτες, για να σε προστατέψει 100% ένα αντηλιακό χρειάζεται και λίγη αντιοξειδωτική βοήθεια. Όταν λέμε αντιοξειδωτική βοήθεια εννοούμε τη βιταμίνη C και αυτή θα τη βρεις στους ορούς! Αν βάλεις λίγο αντιοξειδωτικό ορό κάτω από το αντηλιακό σου τότε θα ενισχύσεις τη δράση του αντηλιακού σου και δεν θα καείς, δεν θα κάνεις πανάδες, δεν θα βλάψεις το δέρμα σου. Δικός μας αγαπημένος είναι ο ορός C E Ferulic® των Skinceuticals.

types of reminders

#3 Βάλε timer
Το αντηλιακό σου σε προστατεύει για περίπου 2 ώρες και αυτό αν δεν ιδρώσεις ή αν δεν βουτήξεις. Αν τα κάνεις αυτά ο χρόνος μειώνεται. Πρέπει λοιπόν να επαναλαμβάνεις την εφαρμογή του αντηλιακού και ένα timer θα σε βοηθήσει. Είναι πολύ εύκολο να ξεχαστείς! Μην συνοφρυώνεσαι και κάντο!

La Roche Posay Anthelios Mist SPF 50

Τέλος, για να κάνουμε τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη σου συστήνουμε να πάρεις ένα αντηλιακό σε μορφή mist όπως το La Roche-Posay, Anthelios Mist SPF 50. Ψεκάζεις και τελείωσες! Καλές βουτιές!

Διάβασε ακόμα: Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία


Πηγή