Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

3 hair color trends για σένα που θες να γίνεις κοκκινομάλλα μετά την καραντίνα

Η καραντίνα συνεχίζεται και ομολογούμε πως μας έχει κουράσει. Θέλουμε επιτέλους να τελειώσει, να ξανασυναντήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να πάμε μια όμορφη βόλτα σε κάποιο vintage καφέ της Αθήνας. Και σίγουρα λαχταράμε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για πλήρη… ανανέωση.

Γι’ αυτό ακριβώς σήμερα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με ένα τολμηρό, φλογερό και ακαταμάχητο χρώμα μαλλιών, που δεν είναι άλλο από το κόκκινο. Αν είσαι σε σκέψεις να ξεκινήσεις τη μετά δεύτερης καραντίνας εποχή με μια ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή σου, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα.

Και όχι σε ένα οποιοδήποτε κόκκινο χρώμα. Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα τα 3 top hair color trends αυτής της σεζόν στα κόκκινα μαλλιά για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη στο ραντεβού με τον κομμωτή σου. Φέτος, λοιπόν, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο copper red, στο strawberry blonde ή στο ruby red και να… καταπλήξεις τα πλήθη.

Το copper red είναι ένα χάλκινο καστανοκόκκινο χρώμα, το οποίο ταιριάζει μοναδικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Το strawberry blonde… δεν είναι ούτε κόκκινο, ούτε ξανθό. Είναι κάτι ενδιάμεσο και είναι εντυπωσιακά ταιριαστό με λευκή επιδερμίδα και γαλανά μάτια. Τέλος, το ruby red είναι το πιο φλογερό από όλα. Ένα έντονο, εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα, που δεν περνά απαρατήρητο όπου σταθείς κι όπου βρεθείς και ταιριάζει πραγματικά στα περισσότερα κορίτσια.

Για να αποφασίσεις, λοιπόν, ποιο είναι αυτό που θα σε κολακεύσει περισσότερο, ανακάλυψε στην παρακάτω gallery τα 12 παραδείγματα που συλλέξαμε για εσένα (τέσσερα για το κάθε χρώμα) και κράτα τα απαραίτητα screenshots, ώστε… να πας προετοιμασμένη στον κομμωτή σου.

Cover photo: @ellimacsalon

Διάβασε ακόμα: Zendaya: Αυτό το βήμα δεν παραλείπει ποτέ στη ρουτίνα ομορφιάς της


Πηγή