Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

3 tips για να προστατεύσεις τα extensions βλεφαρίδων που έβαλες για τις διακοπές

Τα extensions βλεφαρίδων είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου πριν από τις διακοπές!  Σε κάνουν να δείχνεις πιο περιποιημένη με μηδενική προσπάθεια… Απλά φοράς λίγο ρουζ και είσαι έτοιμη για τη βραδινή έξοδο και αυτό έχει ανεκτίμητη αξία στις διακοπές! Όσο όμορφες όμως είναι, είναι και άλλο τόσο ευαίσθητες και μπορεί να αρχίσεις να τις βρίσκεις στο μαξιλάρι σου το πρωί αν δεν προσέξεις… Όχι, δεν γλίτωσες από έναν μπελά για να αποκτήσεις έναν άλλο. Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να σώσεις τα extensions βλεφαρίδων που έβαλες στις διακοπές είναι λίγα και απλά! Έχουμε και λέμε…

#1 Φόρα γυαλιά ηλίου
Ο ήλιος ζεσταίνει την ειδική κόλλα και την αλλοιώνει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτουν τα extensions αφού δεν τα συγκρατεί τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φοράς γυαλιά ηλίου και καπέλο. Τόσο απλό και θα το έκανες ούτως ή άλλως.

N21 emn S18 006

#2 Προσοχή με το αντηλιακό
Ξέρεις ότι δεν πρέπει να βάζεις λιπαρά προϊόντα στο πρόσωπό σου και προσέχεις. Ε, το ίδιο πρέπει να κάνεις με το αντηλιακό σου. Μην το φοράς και στα μάτια για να είσαι βέβαιη πως κανένα συστατικό τους δεν θα βλάψει τα extensions σου.

out of air

#3 Φόρα γυαλάκια στις βουτιές
Μπορεί αυτό να είναι ένας μικρός μπελάς και να μην πολυθέλεις να το κάνεις αλλά αυτό είναι που πραγματικά θα προστατέψει τις βλεφαρίδες σου. Θα σε βοηθήσει να αντισταθείς στον πειρασμό και να μην τρίψεις τα μάτια σου. Θα διατηρήσει την κόλλα των βλεφαρίδων αναλλοίωτη από το νερό της θάλασσας ή της πισίνας και γενικά… φόρα γυαλάκια στις βουτιές σου και δεν θα το μετανιώσεις!

Διάβασε ακόμα: Αν θέλεις να ξεκινήσεις να φτιάχνεις μόνη τα νύχια σου, αυτά είναι τα εργαλεία που θα χρειαστείς


Πηγή