Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

4 μύθοι για το αποσμητικό που πρέπει να πάψεις να πιστεύεις

Όσο ο καιρός φτιάχνει, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι είναι πιο κοντά, τόσο πιο πολύ ζεσταινόμαστε και κατ’ επέκταση ιδρώνουμε. Τα πιο συχνά ντους είναι μονόδρομος, όπως μονόδρομος είναι και η πιο συχνή χρήση του αποσμητικού. Παραδέξου το! Κι εσύ την άνοιξη και το καλοκαίρι δεν χρησιμοποιείς πιο εντατικά το αποσμητικό σου;

Είναι το προϊόν που θα βάλεις αμέσως μόλις βγεις από το μπάνιο! Μπορεί, βέβαια, και να το έχεις στο νεσεσέρ της τσάντας σου, για να το ανανεώνεις όταν δεν έχεις χρόνο να επιστρέψεις στο σπίτι. Πού να τα προλάβεις όλα κι εσύ με τις τόσες δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις! Σε καταλαβαίνουμε.

Υπάρχει η περίπτωση, βέβαια, να έχεις ακούσει ή διαβάσει κατά καιρούς διάφορα πράγματα για τα αποσμητικά και να σε προβληματίζει η χρήση τους. Να αναρωτιέσαι «κάνω καλά που το χρησιμοποιώ τόσο συχνά ή όχι;», «μήπως βλάπτω την επιδερμίδα μου;». Πολλά τέτοια ερωτήματα έχουν ταλανίσει κατά καιρούς το μυαλό σου. Και είναι και λογικό.

Η αλήθεια είναι πως έχουν δημιουργηθεί αρκετοί μύθοι γύρω από τα αποσμητικά, που μπερδεύουν πολλές από εμάς και άλλοτε μας κάνουν να μην τα χρησιμοποιούμε καθόλου, άλλοτε να φτάνουμε στο αντίθετο άκρο και να τα χρησιμοποιούμε αλόγιστα. Τι ισχύει τελικά, όμως; Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τους τέσσερις πιο κοινούς μύθους για τα αποσμητικά, που ήρθε η ώρα να καταρρίψεις!

Διάβασε ακόμα: Top of the top! 9 φανταστικά foundation στα οποία «ορκίζονται» οι stars


Πηγή