Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

4 προτάσεις για το μακιγιάζ σου που έχουν κάτι το ξεχωριστό να σου δώσουν

Τα trends μακιγιάζ που σου προτείνω είναι εντυπωσιακά και κατά μία έννοια από τα πιο δημοφιλή στα social media αφού τα likes που “μαζεύουν” είναι χιλιάδες και τα σχόλια των beautyholic ανά την υφήλιο διθυραμβικά!  Αποτελούν εκείνες τις ξεχωριστές πινελιές που θα σου δώσουν το κάτι ιδιαίτερο, το κάτι διαφορετικό για να λάμψεις με την εμφάνισή σου αλλά και να φανείς απόλυτα ενημερωμένη όσον αφορά το στυλ σου συνολικά. Διάλεξε από τα παρακάτω αυτό που προτιμάς περισσότερο, προσάρμοσέ το στα δικά σου δεδομένα και δε θα χάσεις.

Έχουμε και λέμε:

Μπλε κραγιόν

Ειδικά η εικόνα αυτή μιλάει από μόνης…δεν έχω λόγια! Δε θα σου έλεγα να αλλάξεις τίποτα, ούτε καν φυσικά τα διακοσμητικά στρασ δοντιών. (Απευθύνσου στον οδοντίατρό σου, για να στα εφαρμόσει)

 

? #Fridaaaay @adesuwa ?

A post shared by Anairam ??✨? (@anairam10) on Oct 27, 2017 at 7:36am PDT

Ροζ όνειρο

Ειδικά αν είσαι κοκκινομάλλα και με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα όπως το μοντέλο της φωτογραφίας, πώς να αντισταθείς σε τόσο ροζ; Δημιουργείς την τέλεια αντίθεση με τα μαλλιά και το πρόσωπό σου.

 

Shades of pink with @laurahansonsims ?

A post shared by Anairam ??✨? (@anairam10) on Dec 11, 2017 at 7:52am PST

Τhe perfect night look

Είπες κάτι; Από τα ombre χείλη…για δάγκωμα, αφού παραπέμπουν σε λαχταριστό κόκκινο μήλο, μέχρι τα μικροσκοπικά αυτόλλητα κάτω από τα βλέφαρα πο αντικαθιστούν επάξια οποιοδήποτε αιλάινερ ή μολύβι ματιών, το πρόσωπο αυτό θα ήθελες πολύ να είναι δικό σου.

 

@barbienox ?

A post shared by Anairam ??✨? (@anairam10) on Nov 2, 2017 at 8:11am PDT

 

 

 

Rainbow eye look

Eίναι τόσο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μοντέρνο το συγκεκριμένο μακιγιάζ στα μάτια, που αξίζει αδιαμφισβήτητα την προσπάθειά σου. Διαφορετικές αποχρώσεις του μοβ και glossy υφή είναι τα στοιχεία κλειδιά για να το πετύχεις.

 

@leraabova & @erinparsonsmakeup by me ? #bloomies

A post shared by Anairam ??✨? (@anairam10) on Jan 3, 2018 at 11:44am PST


Πηγή