Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

4 beauty looks της Ευαγγελίας Αραβανή που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι η νέα παρουσιάστρια του Dancing With The Stars και με το talent show του ΑΝΤ1 να έχει ήδη φτάσει στο 10ο live του, ρίχνουμε μια ματιά στις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής και διαλέγουμε τα αγαπημένα μας beauty looks.

 

9ο live

 

A post shared by Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) on Mar 24, 2018 at 9:12am PDT

 

A post shared by Olympia Kollia (@olympiakollia) on Mar 23, 2018 at 12:18pm PDT

Girly waves και χωρίστρα στη μέση συνδυάστηκαν με ένα πραγματικά εντυπωσιακό smokey eye μακιγιάζ που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια της. Το look ολοκληρώθηκε με ματ ροζ κραγιόν και επιδερμίδα με επίσης ματ όψη – πιθανότατα για να επιτευχθεί μια ισορροπία ανάμεσα στο μακιγιάζ και το φόρεμα.

 

8ο live

 

A post shared by Olympia Kollia (@olympiakollia) on Mar 16, 2018 at 12:21pm PDT

Το sexy wet look που δημιούργησε ο Βασίλης Μπουλούμπασης αναδείχθηκε από το εξίσου sexy μακιγιάζ της Ολυμπίας Κόλλια, σε χρωματικούς τόνους από την παλέτα του ροζ και του κόκκινου, λόγω του υπόλοιπου look. Extra credits για τα super καλοσχηματισμένα φρύδια που «γράφουν» σωστά στην κάμερα αλλά συνεχίζουν να δείχνουν φυσικά.

 

6ο live

 

A post shared by Bouloubasis Vasilis (@bouloubasisv) on Mar 2, 2018 at 11:10am PST

 

A post shared by Olympia Kollia (@olympiakollia) on Mar 2, 2018 at 11:19am PST

Ο πλεχτός κότσος του γνωστού hair stylist στο συγκεκριμένο live θα τολμούσαμε να πούμε ότι έχει ήδη μπει στο top 5 μας (και έχουμε δει άπειρους πλεχτούς κότσους είναι η αλήθεια). Το μακιγιάζ κινήθηκε -δικαίως- σε φυσικούς τόνους, με μάτια που βασίστηκαν κυρίως στην ένταση των ψεύτικων βλεφαρίδων και glossy χείλη.

 

2ο live

 

A post shared by Olympia Kollia (@olympiakollia) on Feb 3, 2018 at 12:09pm PST

Slicked back μαλλιά με φράντζα στο πλάι που άφηναν το πρόσωπό της να πρωταγωνιστήσει δημιούργησαν τον τέλειο καμβά για το εντυπωσιακό μακιγιάζ που δημιούργησε για άλλη μια φορά η Ολυμπία Κόλλια. Λάμψεις τόσο στα ζυγωματικά όσο και στην εσωτερική γωνία των ματιών, πλούσιο ροζ κραγιόν και έντονα φρύδια ήταν τα βασικά στοιχεία του.

 

Δες ακόμα: Θύμα απάτης στα social media η Ευαγγελία Αραβανή


Πηγή