Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 αδιάβροχα κραγιόν για να αντιγράψεις το super summer look της Μαίρης Συνατσάκη

Με την πιο καλοκαιρινή, fresh φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές τους, τους φίλους της στο instagram η αγαπημένη μας Μαίρη Συνατσάκη που γιόρταζε προχθές. Η μικρή μας εμμονή με τον λογαριασμό μας στο instagram έγινε κάπως μεγάλη γιατί βρίσκουμε πως, η συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι η απόλυτη του καλοκαιριού! Ξαναδές τη λίγο…

Είναι τόσο δροσερή και χαρούμενη που μας έκανε να θέλουμε να φορέσουμε κόκκινο κραγιόν ακόμα και κάτω από τη μάσκα μας! Φυσικά δεν μπορούμε να φορέσουμε οποιοδήποτε κόκκινο κραγιόν κάτω από τη μάσκα αλλά ούτε και μέσα σε κάποια πισίνα. Χρειαζόμαστε μακράς διάρκειας, αδιάβροχες φόρμουλα που θα μείνουν αποκλειστικά και μόνο στα χείλη μας.

Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και καταλήξαμε στα κλασικά, αγαπημένα μας super stay κραγιόν που έχουν αντέξει όλα τα τεστ στα οποία τα έχουμε υποβάλλει χρόνια τώρα. Βρήκαμε μάλιστα και τέλειες καλοκαιρινές αποχρώσεις για να αντιγράψεις ακριβώς το look της Μαίρης και με ένα scroll θα τις δεις όλες στην παρακάτω gallery.

Χρόνια Πολλά Μαίρη, για ακόμα μία φορά και σε ευχαριστούμε που μας γεμίζεις έμπνευση και χαμόγελο ακόμα και σε αυτό το κάπως αλλόκοτο καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμα: Summer hair! 12+1 celebrities με το it χτένισμα του καλοκαιριού


Πηγή