Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 βήματα για να κάνεις το πιο απολαυστικό at-home facial

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι από τα πιο μεγάλα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας. Είναι μια ιεροτελεστία, που μπορεί να μας κάνει σε λίγα λεπτά να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε. Είναι και ένα must μιας και το δέρμα μας ταλαιπωρείται καθημερινά από το μακιγιάζ, το μπλε φως του υπολογιστή, τις ακτίνες του ήλιου και τις «επιθέσεις» του περιβάλλοντος.

Εκτός, λοιπόν, από το να καθιερώσουμε την καθημερινή, πρωινή και βραδινή, skincare routine μας- που επιβάλλεται-, καλό είναι πού και πού να κάνουμε facial spa για ακόμα πιο ορατά αποτελέσματα στο δέρμα μας. Θα μας πεις… «Μπορώ να πάω σε ένα spa ή κέντρο αισθητικής για να φροντίσουν οι ειδικοί το δέρμα μου» και θα συμφωνήσουμε μαζί σου.

Ένας εξειδικευμένος χώρος είναι η κατάλληλη επιλογή για να έχεις ορατά αποτελέσματα και σωστή περιποίηση. Μπορεί, όμως, να μην έχεις προλάβει να κλείσεις έγκαιρα ραντεβού, να βαριέσαι να πήξεις στην κίνηση ή να φοβάσαι λίγο για τη μετάδοση του Covid-19. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους υπάρχει το home facial που μπορείς να κάνεις ολομόναχη.

Και εμείς σου προτείνουμε να το κάνεις απόψε το βράδυ! Δεν υπάρχει, άλλωστε, καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Γύρνα από τη δουλειά το απόγευμα, χαλάρωσε τρώγοντας ένα γεύμα και κάνοντας ένα ντους και αφιέρωσε τον υπόλοιπο χρόνο σου στην επιδερμίδα σου.

Άναψε κεριά, βάλε χαλαρωτική μουσική ή την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix, πάρε κι ένα ποτήρι παγωμένο κρασί και ξεκίνα να σε φροντίζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πέντε βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για το απόλυτο home facial, αλλά και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να περιποιηθείς σε βάθος την επιδερμίδα σου.

Πίστεψέ μας! Μόλις ολοκληρώσεις αυτήν την ιεροτελεστία θα είσαι άλλος άνθρωπος. Και η επιδερμίδα σου θα είναι στα καλύτερά της, αλλά και εσύ- ψυχικά- θα είσαι πιο ήρεμη, χαλαρή και χαρούμενη από ποτέ.

Διάβασε ακόμα: Αυτή τη ρουτίνα ομορφιάς ακολουθεί η Gigi Hadid μετά την εγκυμοσύνη της


Πηγή