Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

5 βασικά tips για τέλεια (και ενυδατωμένα) χείλη αυτό το καλοκαίρι

Αν νομίζεις ότι το μακιγιάζ αποτελεί το no1 μέλημά σου για να έχεις τέλεια, σαρκώδη και ζουμερά χείλη αυτό το καλοκαίρι κάνεις λάθος. Γιατί μπορεί να είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, όμως, για να γίνει σωστά η εφαρμογή του κραγιόν και το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό θα πρέπει να έχεις διαμορφώσει την ιδανική, φυσική βάση.

  1. Lip Balm

Ναι, το lip balm θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σου, προέκταση του χεριού σου θα λέγαμε αλλά για να μην υπερβάλλουμε θα σου προτείνουμε να έχεις ένα σε κάθε τσάντα σου. Ένταξέ το στην καθημερινή σου περιποίηση για απαλά και ενυδατωμένα χείλη.

  1. Lip Balm με SPF

Κι αφού σε πείσαμε να ενυδατώνεις συχνά τα χείλη σου, τώρα ήρθε η ώρα να σε πείσουμε να προμηθευτείς ένα lip balm με προστασία από τον ήλιο. Γιατί να παραβλέπεις τα χείλη σου όταν φροντίζεις τόσο για αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος; Ειδικά για τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, θα το χρειαστείς.

  1. Βούρτσισε τα.. χείλη σου

Όπως βουρτσίζεις τα δόντια σου το πρωί, πέρνα απαλά και από τα χείλη σου την οδοντόβουρτσά σου. Έτσι, και θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από αυτά και θα αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος.

  1. Ώρα για scrub

Όπως ακριβώς κάνεις scrub προσώπου και σώματος, έτσι θα πρέπει να απολεπίζεις και τα χείλη σου μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου όπως ακριβώς είχαμε πει εδώ.

  1. Βιταμίνη Α

Τροφές που περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες Βιταμίνης Α συμβάλλουν τόσο στην υγεία του δέρματος όσο και σε αυτή των χειλιών. Τα πράσινα λαχανικά και τα καρότα είναι μερικές από αυτές που θα συμβάλλουν στο πιο όμορφο χαμόγελο.

Δες ακόμα:

3 tips για να διατηρήσεις άθικτες τις μπούκλες σου

Με αυτά τα 3 απλά βήματα θα μετατρέψεις το lipstick κραγιόν σου σε matte


Πηγή