Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 κανόνες ομορφιάς από τη Jessica Hart!

Τα beachy waves είναι από τα signature beauty χαρακτηριστικά της, ενώ πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Triumph. Η Jessica Hart είναι μία γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάσει τη θηλυκότητα με το πιο ατημέλητο, natural look και αυτό είναι άλλωστε που μας αρέσει. Ποιοι είναι οι κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί; Πώς διατηρεί την επιδερμίδα της τόσο λαμπερή; Το supermodel από την Αυστραλία σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε τα μυστικά της και εμείς σου τα μεταφέρουμε αυτολεξεί!

– Συμπληρώματα διατροφής για extra φροντίδα
«Φροντίζω να παίρνω συμπληρώματα διατροφής (όπως οι κάψουλες MSM) για την καλή υγεία των αρθρώσεών μου και το κολλαγόνο. Η άσκηση και τα ταξίδια πραγματικά με δυσκολεύουν και οι βιταμίνες με βοηθούν ακόμη και για να διατηρήσω λαμπερή την επιδερμίδα μου.»

luma jess

– Highlight για ένα πάντα λαμπερό look
«Πραγματικά λατρεύω τo illuminating highlighter! Χαρίζει μια φυσική λάμψη και με δείχνει πιο «φρέσκια». Το φοράω χωρίς να έχει σημασία πού θα πάω ή τι θα κάνω. Είναι τέλειο μετά από ένα μακρινό ταξίδι με το αεροπλάνο. Το αγαπημένο μου είναι το Illuminating Highlighter Natural Pearl, από τα Luma Cosmetics».

fashion model jessica hart styl littleplastichorses

– Το μυστικό για γρήγορο φρεσκάρισμα
«Πρόσφατα ανακάλυψα το σπρέυ προσώπου της Caudalie που πραγματικά φρεσκάρει το δέρμα μου και μπορώ να το χρησιμοποιώ πριν και μετά το μακιγιάζ. Μυρίζει επίσης καταπληκτικά!»

85d6ccadfce46f8167475d70f7fbc80e

– Όλα ξεκινούν από την ενυδάτωση
«Το νερό και η ενυδάτωση είναι τόσο σημαντικά για την ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας. Παρόλο που δεν μου αρέσει να πίνω νερό, αναγκάζω τον εαυτό μου να το κάνει, μόνο και μόνο γιατί όντως βλέπω και αισθάνομαι τη διαφορά στο δέρμα μου.»

σγηδτφγη

– Γυμναστική κανείς;
«Η άσκηση- γυμναστική με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθηση όταν θα φορέσω το μαγιό! Κάνω ασκήσεις για τους γλουτούς και τα πόδια, ποδήλατο για τους κοιλιακούς και push-ups για τα μπράτσα, τους ώμους και την πλάτη.»


Πηγή