Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 κραγιόν που δε χρειάζονται έξτρα μολύβι για να δείχνουν άψογα στα χείλη σου

Νέα κραγιόν όπου η επαναστατική τους σύνθεση σε συνδυασμό με το εργονομικό απλικατέρ τους σε βοηθάει ώστε να δώσεις τέλειο περίγραμμα στα χείλη σου και να “γεμίσεις” το εσωτερικό τους χωρίς να χρειάζεται πρώτα να δημιουργήσεις το σχήμα τους με αντίστοιχο μολύβι χειλιών. Ξέρουμε όλες πολύ καλά, πως αυτό δεν αντιστοιχεί μόνο σε έξτρα χρόνο όσον αφορά τη διαδικασία του μακιγιάζ (ειδικά όταν βιαζόμαστε και θέλουμε να ετοιμαστούμε γρήγορα), αλλά και “παγίδα” καθώς πολλές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν μας, ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα και να μην υπάρχει άσχημη αντίθεση.

Εμείς ξεχωρίσαμε 5 από τα πιο καινούργια και πρωτοποριακά κραγιόν της αγοράς που θα έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου, στην τσάντα σου ή στο clutch σου. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για ζουμερά, σαρκώδη χείλη πέρα από ένα μόνο προϊόν. 

Δες στο παρακάτω gallery τα κραγιόν εκείνα που δεν πρόκειται να σε δυσκολέψουν στην εφαρμογή τους ούτε να χρειαστείς κάτι επιπλέον για να σχηματίσεις περίγραμμα χωρίς ατέλεια και μουτζούρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το αξεσουάρ για τα μαλλιά δεν τολμούσαμε να το φορέσουμε δημοσίως αλλά μόλις ξαναήρθε στη μόδα


Πηγή