Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 Λόγοι γιατί το Aura Eau Sensuelle θα γίνει το νέο σου άρωμα το 2020…

Από τη στιγμή που το θρυλικό –πλέον- Aura του οίκου Mugler ήρθε στη ζωή μας άλλαξε για ακόμα μία φορά τον τρόπο που κοιτάζουμε, φοράμε και «βιώνουμε» τα αρώματα. Μετά το Angel και το Alien ήρθε για να δώσει κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά μας ή απλά στις στιγμές που επιλέγουμε να το φορέσουμε. Μέσα από τον αιθέριο χυμό του, βρήκαμε έναν νέο τρόπο να εκφράσουμε τον δυναμισμό και την ευαισθησία μας όμως… τα αρώματα του οίκου Mugler είναι πάνω από όλα αισθησιακά και κάπως έτσι, το Aura ξαναγεννήθηκε, εμπλουτίστηκε με απίθανο ερωτισμό και αισθησιασμό και το Aura Eau Sensuelle πήρε μορφή.

Με το Sensuelle Eau de Parfum η γυναίκα θέλει να μεταμορφωθεί σε ένα αισθησιακό πλάσμα! Η λουλουδένια καρδιά είναι το πρώτο «κύμα» που κάνει το δέρμα να ανατριχιάζει. Η κρεμώδης, φρέσκια γαρδένια συνδυάζεται με άλλα λευκά λουλούδια και ολοκληρώνεται με την κανέλλα σε μία αρωματική συμφωνία που δεν μοιάζει με άλλες. Η ενστικτώδης καρδιά είναι και η υπογραφή του Aura. Συνδυάζει το οσφρητικό πεδίο με τα ζωώδη ένστικτα μέσα από μία γενναία δόση από Tiger Liana, νότες καπνού, αμυγδάλου και καραμέλας. Τέλος, η ζωώδης καρδιά είναι δυναμική και σαρκική και στον πυρήνα της βρίσκεται το white musk. Οι ζεστές και φρουτένιες νότες του αναμειγνύονται με το σανδαλόξυλο από τη Σρι Λάνκα και αφήνουν πίσω τους ένα απίστευτα θηλυκό πέπλο γεμάτο αισθησιασμό.  Πρόκειται λοιπόν για ένα λουλουδένιο άρωμα που κατατάσσεται εύκολα και στην κατηγορία των musk και φέρει την υπογραφή των Marie Salamagne, Daphné Bugey, Christophe Raynaud και Amandine Marie.

muglerofficial 73079638 718373382015491 8627616535004447526 n

Αν λοιπόν τα resolutions σου για το 2020 είναι να γίνεις 1) πιο τολμηρή, 2) να αποκαλύψεις την αισθησιακή πλευρά του εαυτού σου, 3) να γίνεις περιπετειώδης, 4) να τολμήσεις και 5) να μένεις ανεξίτηλη στη μνήμη όσων σε γνωρίζουν, τότε το Aura Eau Sensuelle του οίκου Mugler πρέπει να γίνει το άρωμά σου!

Διάβασε ακόμα: Aυτά είναι τα καλύτερα κόκκινα βερνίκια νυχιών όλων των εποχών!

 


Πηγή