Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

5 μακιγιάζ με glitter σκιά + 5 σκιές που θα χρειαστείς

Η μάσκα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μας εδώ και μερικούς μήνες. Δε λείπει από καμία τσάντα, από κανένα νεσεσέρ, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεις καμία ξεχασμένη μέσα στις τσέπες του jean σου. Βλέπεις, είναι αναγκαία για την προστασία μας από τον κορονοϊό. Για να είμαστε υγιείς εμείς και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι.

Αυτόματα, όμως, αυτή η νέα συνθήκη δε μας δίνει πολλές επιλογές όσον αφορά τα μακιγιάζ. Μάλλον… δε μας δίνει εναλλακτικές αναφορικά με τα κραγιόν, τα οποία δε φαίνονται κάτω από τη μάσκα. Βέβαια, υπάρχει άλλη, εξίσου εντυπωσιακή λύση στο make up: τα μάτια μας.

Η συνθήκη την οποία βιώνουμε μάς δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ ματιών, να δοκιμάσουμε διαφορετικά eye looks, άλλα με μολύβι, άλλα με σκιές και να νιώσουμε λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ είμαστε… μασκοφόροι.

Στο σημερινό θέμα, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου δείξουμε μακιγιάζ ματιών με λαμπερές, glitter σκιές. Μη φανταστείς, όμως, κάτι φανταχτερό και κραυγαλέο. Όχι, όχι! Δε θέλουμε να σου δείξουμε μακιγιάζ που θα έκανες σε κάποια νυχτερινή έξοδό σου, μιας που τώρα δεν υπάρχουν αυτά. Μιλάμε για διακριτικά μακιγιάζ με λάμψη, που μπορείς να κάνεις το πρωί στη δουλειά σου ή στις βόλτες με τις φίλες και τον αγαπημένο σου. Κάνε, λοιπόν, scroll, ανακάλυψε υπέροχα beauty looks και βρες μαζί και τις σκιές με τις οποίες θα τα πετύχεις.

Διάβασε ακόμα: 6 αλλαγές που πρέπει να κάνεις τον χειμώνα στη ρουτίνα ομορφιάς σου


Πηγή