Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

5 μυστικά για να μένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου στον καύσωνα

Η μέρα της σύγχρονης γυναίκας ξεκινά από πολύ νωρίς το πρωί και συνήθως τελειώνει αργά το βράδυ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρωί με το που ξυπνάς κάνεις σχολαστικά τη skincare routine σου και μετά βάφεσαι για να πας στο γραφείο. Και εδώ ακριβώς θέλω να σταθούμε. Στο μακιγιάζ τους καλοκαιρινούς μήνες, που το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο».

Είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχεις συνειδητοποιήσει κάποιες πολύ ζεστές μέρες ότι σιγά σιγά έλιωσε το make up σου, σε μερικά σημεία του προσώπου έχεις… ξεβάψει, η σκιά είναι αλλοιωμένη, το eyeliner μοιάζει ανύπαρκτο και ότι γενικά το μακιγιάζ σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο μετά από αρκετές ώρες που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Φυσικά, για αυτό φταίει ο καύσωνας και εκεί είναι που σε πιάνει πανικός για το τι πρέπει να κάνεις, ώστε να μη μοιάζεις σαν… κλόουν.

Τι μπορείς, λοιπόν, να κάνεις προκειμένου να μη χρειάζεται να ανανεώνεις όλη την ώρα το μολύβι, το eyeliner, το ρουζ, το κραγιόν ή την πούδρα σου; Πώς θα μείνει το μακιγιάζ σου άφθαρτο και σταθερό πάνω στο πρόσωπο όλη την ημέρα… μη σου πω και το βράδυ; Φυσικά και υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις αυτό και συγκεκριμένα 5 φανταστικά μυστικά που θα βρεις στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Η beauty routine της Kate Moss είναι πιο απλή από όσο νομίζεις


Πηγή