Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 μυστικά ομορφιάς της Eva Longoria που κι εσύ μπορείς να ακολουθήσεις

Η Eva Longoria έχει δύο… όψεις. Θα τη δεις και σε red carpet να είναι απαστράπτουσα και λαμπερή, περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια, θα τη δεις όμως και με no make up look στο Instagram της άλλες φορές να μαγειρεύει κι άλλες να γυμνάζεται. Πάντα, ωστόσο, ένα σημείο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά πάνω της (εκτός από τις καμπύλες): η λαμπερή επιδερμίδα της.

Η 47χρονη ηθοποιός έχει δέρμα που ακτινοβολεί, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι πάντα… στην τρίχα και κάπως έτσι πολλές fans της αναρωτιούνται «μα τι κάνει; Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;».

Η Miranda Kerr και άλλα 5 supermodels αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Τα μυστικά ομορφιάς της Eva Longoria

Το serum είναι must

Για την Eva Longoria το skincare βασίζεται στον ορό προσώπου. «Είμαι άνθρωπος του serum», έχει παραδεχθεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της. Και έχει συμπληρώσει με χιούμορ: «Νομίζω ότι εγώ έμαθα στον κόσμο να προφέρει το υαλουρονικό οξύ».

Το αντηλιακό είναι αδιαπραγμάτευτο

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από το σπίτι της η Eva Longoria και να μην έχει απλώσει και στο πρόσωπο, αλλά και στα σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα, αντηλιακό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

«Κλειδί» στο μακιγιάζ η εύρεση της σωστής mascara

Η Eva Longoria έχει αποκαλύψει ότι το να βρει μία μαύρη, αλλά πολύ σκούρα, μάσκαρα ήταν αρκετά δύσκολο για την ίδια. Η ηθοποιός έψαχνε πάντα μάσκαρα πολύ σκουρόχρωμα, ώστε να αντισταθμίσει τα σκούρα καστανά μάτια της και να φαίνεται η διαφορά στο μακιγιάζ της.

Χρησιμοποιεί ψεύτικες βλεφαρίδες

Μετά από δεκαετίες δουλειάς στον χώρο του θεάματος, η 47χρονη star έμαθε ένα πράγμα από τους make up artists: ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι απαραίτητες για ένα τέλειο βλέμμα.

Η φροντίδα του δέρματος είναι το παν

Σύμφωνα με την Eva Longoria, η περιποίηση της επιδερμίδας και η πιστή τήρηση της ρουτίνας ομορφιάς είναι απαραίτητη για να στρώσει καλύτερα στη συνέχεια και το μακιγιάζ. «Οι περισσότεροι experts στη δουλειά μού έμαθαν ένα πράγμα: ότι δεν μπορεί να γίνει καλό μακιγιάζ πάνω σε κακό δέρμα», έχει πει η Eva Longoria.

Και… τώρα check την gallery και δες προϊόντα μακιγιάζ και skincare για ν’ ακολουθήσεις κι εσύ τα μυστικά ομορφιάς της Eva Longoria. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Marilyn Monroe, Sophia Loren, Grace Kelly: Τι κοινό έχουν; Μάθε τα μυστικά ομορφιάς τους

  • 3 DIY beauty hacks στα οποία… ορκίζεται η Catherine Zeta Jones (με υλικά που έχεις στην κουζίνα)




Πηγή