Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 μύθοι για την περιποίηση που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας! Οποιαδήποτε απορία και αν έχουμε, μπορούμε απλά να ψάξουμε στο internet και να βρούμε άμεσα απάντηση, όσο περίεργο και αν είναι αυτό που ρωτάμε. Στο διαδίκτυο μπορείς να μάθεις να επισκευάζεις το αμάξι σου, να φτιάχνεις γλυκά που μοιάζουν βγαλμένα από γαλλικό ζαχαροπλαστείο και να μάθεις τα πάντα για την ομορφιά.

Όλη η πληροφορία βρίσκεται ένα enter μακριά αλλά υπάρχει ένα τίμημα για όλη αυτή την ευκολία. Καθώς το internet είναι ελεύθερο για όλους, όλοι μπορούν να γράψουν ό, τι πιστεύουν ακόμα και αν δεν είναι σωστό. Αυτό σημαίνει πως μεγάλο μέρος της πληροφορίας που λαμβάνεις είναι αναληθές και -μερικές φορές- επικίνδυνο.

Πρέπει λοιπόν να φιλτράρουμε όλη αυτή την πληροφορία αλλά υπάρχει μια ακόμα παγίδα… Οι τάσεις. Για να γίνει κάτι τάση, πρέπει να το δοκιμάσουν πολλοί και να επαναληφθεί πολλές φορές. Οι τάσεις όμως μπορούν να δημιουργήσουν και μύθους που, αναπόφευκτα πιστεύεις αφού το λένε τόσοι πολλοί. Για να το λένε δεκάδες sites και να το επαναλαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι, τότε πρέπει να είναι αλήθεια, σωστά; Λάθος!

Όπως είπαμε και πιο πριν, πολλές πληροφορίες είναι λάθος και σήμερα είμαστε εδώ για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Θα καταρρίψουμε 5 βασικούς μύθους για την περιποίηση που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις άμεσα για να κάνεις καλό στην επιδερμίδα σου τώρα και στο μέλλον. Κάνε ένα ακόμα scroll στην παρακάτω gallery για να μάθεις τα πάντα.

Διάβασε ακόμα: Μυστικό συστατικό: Η βρώμη είναι το συστατικό για το οποίο μιλάνε όλοι τελευταία


Πηγή