Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

5 πανεύκολα χτενίσματα με πλεξούδες για να δοκιμάσεις το ΣΚ (video)

Επιτέλους! Η Παρασκευή είναι εδώ και ξέρουμε ότι κι εσύ χαίρεσαι όσο εμείς. Άλλωστε, ποιος δεν είναι χαρούμενος όταν πλησιάζει το Σαββατοκύριακο;! Ειδικά αν ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου ή βρίσκεσαι ήδη στον καλοκαιρινό σου προορισμό, όλα μοιάζουν φανταστικά. Ακόμα, όμως, κι αν γύρισες πίσω στην πόλη, σίγουρα η διάθεσή σου είναι ακόμα ανεβασμένη.

Το μόνο αρνητικό σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεσαι είναι η αφόρητη ζέστη. Ναι, δεν αντέχουμε τον καύσωνα, ειδικά όσες έχουμε πολλά και μακριά μαλλιά. Αλλά δε θα τον αφήσουμε να μας πτοήσει, ούτε να μας κάνει να γκρινιάξουμε και να χαλάσουμε τη διάθεσή μας. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε χαρούμενες το καλοκαίρι!

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για τα μαλλιά; Να φτιάξουμε super stylish καλοκαιρινές πλεξούδες για να είμαστε κομψές και δροσερές από το πρωί ως το βράδυ. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, υπάρχουν πέντε είδη πλεξούδας που είναι πανεύκολα και μπορείς να φτιάξεις μόνη σου κυριολεκτικά σε ένα λεπτό.

Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου μαντήλι για να φτιάξεις ένα τέλειο beach braid ή φτιάξε ένα low braid bun για τις βραδινές εξορμήσεις για ποτό και ξενύχτι. Όποιο στυλ πλεξούδας κι αν επιλέξεις, ένα είναι το σίγουρο: ότι θα είσαι περιποιημένη κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς να ιδρώσεις και να σκάσεις ούτε λεπτό από τη ζέστη.

Cover photo: @beyondtheponytail

Διάβασε ακόμα: DIY: Η απόλυτη μάσκα χεριών για να αντιμετωπίσεις το σκασμένο δέρμα


Πηγή