Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 σημάδια που δείχνουν πως… ήρθε η ώρα για μία καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά σου!

Τα μαλλιά σου φωνάζουν για μία καλοκαιρινή ανανέωση…εσύ τα ακούς; Δες τα παρακάτω 5 σημάδια που θα σε πείσουν να κλείσεις εδώ και τώρα ραντεβού στο κομμωτήριο!

 

1) Τα μαλλιά σου αρνούνται το hairstyling

Αν οι προσπάθειες σου τον τελευταίο καιρό να δοκιμάσεις διάφορα hairstyles είναι άκαρπες και στο τέλος καταλήγεις – εκτός από εκνευρισμένη- να κάνεις το κλασσικό ponytail ή να πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα κότσο, όχι δεν κάνες λάθος! Τα μαλλιά σου αναζητούν απεγνωσμένα μια ανανέωση που θα κάνει το styling τους ξανά διασκέδαση και όχι ταλαιπωρία.

2) Έχουν χάσει το φυσικό όγκο τους

Έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σου είναι πιο «βαριά» από ότι ως συνήθως και αυτό τους στερεί το φυσικό όγκο; Η ανάλαφρη αίσθηση που κάποτε σου άφηναν, θα επιστρέψει με μια επίσκεψη σου στο κομμωτήριο. Αρκετοί κομμωτές προτείνουν ένα ασύμμετρο κούρεμα ή ένα φιλάρισμα (έντονο ή μη) που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και με υπέροχη υφή.

3) Είναι άτονα και μπερδεύονται συνεχώς

Έχεις παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα τα μαλλιά σου μπλέκονται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως και έχουν χάσει αρκετή από τη ζωντάνια ή τη λάμψη τους; Εκτός από την καθημερινή ταλαιπωρία τους με τα εργαλεία hair styling, ήρθε η ώρα για κούρεμα.

4) Κατεστραμμένες άκρες και ψαλίδα

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε αυτούς τους δύο εχθρούς των μαλλιών μας. Η συνήθης ύποπτη αιτία; Τα εργαλεία hairstyling! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, άσε το ψαλιδάκι κάτω και πάρε απόφαση να διαβείς την πόρτα του γυμναστηρίου και να εμπιστευτείς τα χέρεια του ειδικού.

5) Είσαι έτοιμη (ή χρειάζεσαι) μία ανανέωση

Είσαι σε αυτή τη φάση ζωής ή την εποχή που έχεις πάρει απόφαση να ανανεωθείς. Και ναι, από τα πρώτα πράγματα που αλλάζουμε πάνω μας- γυναίκες είμαστε- είναι τα μαλλιά μας. Αν λοιπόν, το έχεις πάρει απόφαση, δεν έχεις παρά να περάσεις με αυτοπεποίθηση την πόρτα του κομμωτηρίου.

 

 


Πηγή