Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 χτενίσματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να κάνεις στα μακριά μαλλιά σου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πολύ φρέσκο, όμορφο και γελαστό κορίτσι, που δε χορταίνουμε να βλέπουμε μέσα από την καθημερινή εκπομπή του Alpha, «Pop Up». Είναι η πρώτη της απόπειρα ως κεντρική παρουσιάστρια και εκτός από τη γλυκύτητά της, σε καθημερινή βάση θαυμάζουμε και τα υπέροχα μαλλιά της.

Η Ηλιάνα έχει υπέροχα μακριά μαλλιά σε σκούρο καστανό χρώμα, τα οποία -ακόμα και από την τηλεόραση- εκπέμπουν μια υγεία και λάμψη, που όλες θα ζηλεύαμε. Είναι το απόλυτο #hairgoal, βρε παιδί μου!

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε σε αυτό εδώ το θέμα να σου προτείνουμε τα πέντε πιο κομψά χτενίσματα της Ηλιάνας, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery. Είναι σχετικά εύκολα, ultra chic και φρέσκα, ακριβώς όπως και η παρουσιάστρια.

Επειδή, όμως, δε μας αρκεί μόνο να βλέπουμε τα χτενίσματά της και να τα αντιγράφουμε, αλλά θέλουμε να ξέρουμε και πώς αποφασίζει και καταλήγει με τους συνεργάτες της στην τελική της εικόνα στην καθημερινή εκπομπή της, επικοινωνήσαμε με τον hairstylist & make up artist της, Γιάννη Σίσκο, ο οποίος με πολλή ευγένεια μάς αποκάλυψε μερικά μυστικά.

«Η Ηλιάνα έχει υπέροχα μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά και γενικά θέλει να είναι πολύ φυσική. Η απόφαση, όμως, για το τι χτένισμα και τι make up look θα επιλέξουμε κάθε μέρα έχει να κάνει και με το τι ρούχα θα φορέσει. Δηλαδή, αν δημιουργήσει με τον στυλίστα της ένα boho ή ένα 70’s look, προς τα εκεί θα πρέπει να κινηθεί το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Το αποτέλεσμα των μαλλιών και του μακιγιάζ το ορίζει το κάθε concept», μάς είπε πολύ ευγενικά ο Γιάννης Σίσκος.

Διάβασε ακόμα: 7 make up looks της Ελεονώρας Μελέτη που μας έχουν εντυπωσιάσει


Πηγή