Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 + 1 νέα προϊόντα μακιγιάζ για να τονίζεις τα μάτια σου όλο τον χειμώνα

Ναι και πάλι θα μιλήσουμε για μάσκες προστασίας και ναι, πάλι θα μιλήσουμε για μακιγιάζ ματιών. Με τη μάσκα να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην καθημερινότητά μας, το μακιγιάζ των ματιών είναι η μόνη διασκέδαση που μας έχει απομείνει και έτσι θα συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό. Σήμερα όμως δεν θα σου κάνουμε προτάσεις ούτε θα σου δείξουμε κάποιο νέο trend.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα νέα προϊόντα που θα κάνουν αυτή τη διασκέδαση που μας απέμεινε, το μακιγιάζ των ματιών, ακόμα πιο εύκολο, εντυπωσιακό και διασκεδαστικό. Είναι οι νέες αφίξεις στα καταστήματα καλλυντικών και είχαμε την τύχη να τα δοκιμάσουμε πριν από όλους.

Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Σεπτέμβριο λάβαμε τα νέα προϊόντα και τα δοκιμάσαμε και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 6 που μας ενθουσίασαν περισσότερο από όλα. Έχουμε μία νέα τέλεια μάσκαρα, σκιές σε τέλειες αποχρώσεις, τα πιο wild eyeliners και ένα primer για πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες.

Πριν κοιμηθείς γλυκά λοιπόν, ρίξε μία ματιά και βάλε στη λίστα του beauty shopping σου τα παρακάτω προϊόντα, είναι τέλεια για όταν φοράς μάσκα αλλά και για όλα τα zoom calls που θα κάνεις από τώρα και μέχρι να γυρίσουμε στην κανονικότητα.

Διάβασε ακόμα: Easy beauty! Με τις κάρτες που ετοιμάσαμε θα μάθεις ποιο είδος κονσίλερ ταιριάζει στις ανάγκες σου


Πηγή